Specialisttandläkare

Sista ansökningsdag 2022-05-31
Arbetsplats Folktandvården Ortodontikliniken i Enköping
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV31/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi söker en specialisttandläkare till Ortodontikliniken i Enköping!

På grund av att fler patienter vill gå hos oss behöver vi utöka antalet ortodontister på ortodontikliniken i Enköping. Vi erbjuder nu en tillsvidareanställning på heltid, eller deltid om så önskas. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan!

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Ditt uppdrag

Som specialisttandläkare i ortodonti kommer du att arbeta med sedvanliga ortodontibehandlingar, konsultationer och handledning. Hos oss får du ett varierande och utvecklande arbete med ett patientklientel av både barn och vuxna, bra arbetskamrater och möjlighet till långsiktig utveckling. 

Din kompetens 

Du som söker är legitimerad tandläkare med specialistkompetens i ortodonti. Du har ett stort engagemang för det kliniska arbetet och för verksamhetens olika framtids- och utvecklingsfrågor. Vidare är du en engagerad, noggrann och positiv person som har patienten i fokus. Som medarbetare hos oss kan du ansöka om FoU-medel för att driva spännande forsknings- och utvecklingsprojekt och du kan också delta i olika undervisnings- och utbildningsuppdrag.

Vår verksamhet

Specialisttandvården Ortodonti är centralt belägen i Enköping, med goda pendlingsförbindelser från övriga Mälardalen. I våra fina lokaler arbetar sju trevliga medarbetare varav två ortodontister, fyra ortodontiassistenter och en receptionist. På kliniken finns också ett laboratorium där egen retentionsapparatur tas fram. I samma hus som Ortodontikliniken finns en stor allmäntandvårdsklinik som även är bemannad med en parodontolog och endodontist någon dag per vecka. Kliniken för Orofacial medicin planeras att flyttas till samma hus. Vi har gemensamma terapimöten med Ortodontikliniken i Uppsala samt ett gott samarbete med övriga specialiteter. Verksamheten är konkurrensutsatt och vi har god patienttillströmning och mycket nöjda patienter.

Folktandvården i Uppsala län har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Det finns möjlighet att söka interna medel till forskningsprojekt, båda för icke disputerade och disputerade inom organisationen. Vi är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla kan tillföra värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna! Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Vill du veta mer?

Verksamhetschef Malin Karlsson, 0722 – 36 54 70

Facklig företrädare för TT Isabel Brundin, 070-508 13 10

Vill du jobba med oss?

Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning samt yrkeslegitimation med bevis om specialistkompetens i ortodonti. Ansökningar kommer att hanteras löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län

Uppsala län är ett av Sveriges snabbast växande län med goda kommunikationer och närhet till Arlanda. Folktandvården har ca 550 anställda på 25 kliniker med tillgång till alla specialiteter. För att ge våra patienter de bästa förutsättningar för en god tandhälsa satsar vi mycket på Frisktandvård. Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar vår verksamhet.