Distriktsläkare

Sista ansökningsdag 2022-06-08
Arbetsplats personalpoolen
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH225/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Distriktsläkare till personalpoolen!

Är du specialist i allmänmedicin och vill ha ett varierande och mångsidigt uppdrag eller legitimerad läkare med vana från primärvård? Då är du varmt välkommen att söka ett arbete i Nära vård och hälsas personalpool. Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse och söker dig som vill arbeta med uppskattade insatser för våra vårdcentraler.

Region Uppsala och Nära Vård och Hälsa har bra förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vår verksamhet och ditt uppdrag

Nära vård och hälsas personalpool arbetar för att göra våra verksamheter oberoende av hyrpersonal samtidigt som vi tryggar en god tillgänglighet och hög kvalitet för våra patienter.

Att arbeta i personalpoolen innebär arbete på olika mottagningar inom förvaltningen, beroende på vårdcentralernas behov. Det innebär att du varierar din arbetsplats från dag till dag.  Flexibilitet är en är viktigt för tjänsten eftersom du behöver vara beredd på att byta placering från en dag till en annan där behovet styr. Du reser på arbetstid till de vårdcentraler som ligger utanför centrala Uppsala och utgår då från Kungsgärdets Center. Det finns tillgång till bokningsbar tjänstebil. Du har även ett förmånligt lönetillägg.

Vi har vid sidan av din individuella kompetensutveckling även regelbundna utbildningsdagar till exempel Husläkardagarna 2 gånger per termin. I denna tjänst får du ett stimulerande, varierande och flexibelt arbete med ett stort eget ansvar på vårdcentralernas mottagningar. Du ingår i ett nätverk av kunniga kollegor som finns placerade på regionens 26 vårdcentraler runt om Uppsala Län. Att arbeta som läkare i resurspoolen innebär att arbeta med patienten på en daglig basis där du nästa dag kan träffa andra kollegor och patienter på en helt annan plats. Resurspoolens personal är oerhört uppskattade och du behöver vara en person som tycker det är stimulerande med korta insatser på olika arbetsplatser men kommer att tillhöra en arbetsgrupp och gemenskap i personalpoolen.

Din kompetens

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin med svensk legitimation, alternativt legitimerad läkare med primärvårdserfarenhet. Du ska vara trygg i din yrkesroll och ha några års erfarenhet i yrket. Det är viktigt att du har god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift och det kommer att krävas att du har en mycket god samarbetsförmåga och är flexibel. Körkort är ett krav.

För specialistläkare erbjuds tillsvidare anställning i vår personalpool. Vi välkomnar även legitimerade läkare att söka och kan då erbjuda en visstidsanställning. Överenskommelse om visstidsanställning kan även göras för dig som specialistläkare om sådant önskemål finns från dig som kandidat.

Vill du veta mer?

För mer information om verksamheten och arbetet är du varmt välkommen att kontakta t.f. verksamhetschef Camilla Persson, tel. 0171 451 164, eller e-post Camilla.persson@regionuppsala.se

Fackliga företrädare nås via växeln på tel 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga CV, kopia på din yrkeslegitimation och övriga relevanta bilagor som styrker din kompetens och erfarenhet. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kommer att genomföras löpande.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.