Utvecklingsstrateg / verksamhetsutvecklare

Sista ansökningsdag 2022-05-29
Arbetsplats Folktandvårdens ledningskontor
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV49/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Folktandvården i Uppsala län har sedan många år ett gediget kvalitetsarbete och en stark forsknings- och utvecklingsverksamhet. Avdelningen för Hälsa, Kvalitet och Utveckling -HKU utgör navet för detta arbete. Vårt huvuduppdrag är att stödja kärnverksamheternas processer inom en rad olika kompetensområden. Stödet skall finnas för medarbetare, chefer och ledare inom vår förvaltning.
Till avdelningen för Hälsa Kvalitet och Utveckling (HKU) behöver vi förstärka med ytterligare en person, vi söker en utvecklingsstrateg med uppdraget att på en övergripande nivå arbeta nära våra verksamheter i deras viktiga utvecklingsarbete, ett nära stöd från idé till implementering.

Arbetsuppgifter

Som en kugge i vårt verksamhetsnära stöd kommer du att arbeta på en strategisk nivå, medverka till att forma och utveckla våra verksamheter och operativt stödja våra verksamhetschefer och arbetsledare med processledning och metodstöd.

I arbetsuppgifterna ingår också att:

- Planera och leda förändringsprojekt
- Utveckla förbättringsverktyg som kan användas för ett specifikt förbättringsarbete
- Stödja verksamhetsutvecklare/chefer i att planera och leda projekt, arbetsgrupper eller workshops samt att tillämpa olika förbättringsverktyg
- Handleda och genomföra coachande samtal med verksamhetsutvecklare/chefer i samband med utvecklingsuppdrag
- Leda framtagande av strategier och handlingsplaner

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att driva utvecklingsarbete och ha arbetat i organisationer med stödfunktionsuppdrag. Stor vikt kommer att läggas på att du har erfarenhet av arbete inom en tandvårdsorganisation. En mycket god samarbetsförmåga och god kommunikativ förmåga är krav.

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard, Vi söker dig med för tjänsten relevant högskoleutbildning, alternativt motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Du har kunskap om, och erfarenhet av, att leda arbete med organisationsövergripande process- och förändringsledning. Har du ledarerfarenhet eller motsvarande är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser och söker dig som har förmåga att se helheten och ta hänsyn till det större perspektivet. Du tänker strategiskt med ett brett perspektiv på olika frågor. Du trivs med att arbeta med utveckling och har förmåga att se vad som behöver förbättras. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt.

Folktandvården i Uppsala län har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Vi är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla kan tillföra värden och egenskaper.

Anställningen är en tillsvidareanställning på del- eller heltid.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Vi erbjuder

Vi vill skapa förutsättningar för våra medarbetare att må bra, därför erbjuds ett friskvårdsbidrag om 2500 kr per år. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder en arbetsplats där kompetensutveckling och karriärmöjligheter värdesätts högt. Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet.

I vårt kollektivavtal ingår bland annat

- Tjänstepension
- Ett starkt försäkringsskydd
- Extra semesterdagar till dig över 40 år
- Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Katarina Wadstein, chef för HKU 070-737 52 98
För Vision, Annika Flygare 0703-03 64 35
För Saco, Isabel Brundin 0705-081310

Upplysning

Vårt driv sitter i medarbetarna!
Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan, senast den 29 maj 2022.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län