Överläkare/ specialistläkare, medicinsk gastroenterologi och hepatologi

Sista ansökningsdag 2022-06-01
Arbetsplats Verksamhetsområde medicin
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE57/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

På mag-tarmmottagningen i Enköping utförs ca 1700 endoskopier varav ca 1200 koloskopier per år i nya moderna lokaler och med ny utrustning. Enheten har två fullt utrustade moderna endoskopirum. Vi bedriver även IBD mottagning och mottagning för kroniska leversjukdomar med sedvanliga biologiska och immunmodulerande behandlingar i team med IBD-intresserad sjuksköterska och egen personal. Service till sjukhuset med konsultationer vid mag-tarmsjukdomar och leversjukdomar är en integrerad del av verksamheten. Nära samarbete med Akademiska sjukhuset finns och planeras att utvecklas vidare med i första hand rotationstjänster för ST-läkare.

Dina kvalifikationer

Vi söker nu efter specialistläkare som önskar bedriva utveckling inom endoskopi i Enköping. Du ska vara självständig avseende skopiverksamhet och får ha gärna ha peg-kompetens. Om intresse finns för forskning och utveckling ser vi detta som positivt. Intresse av deltagande i den övriga internmedicinska verksamheten på verksamhetsområde medicin är önskvärt. Du har god ledar- och samarbetsförmåga, är kreativ samt har intresse för medicinska processer och flöden. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

1 tjänst. Tillsvidare, heltid. Tillträde och lön enligt överenskommelse
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Verksamhetschef, Seyedisa Jalali, 0171-41 82 22
Lasarettet i Enköping, verksamhetsområde medicin via växeln 0171-41 80 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Observera att vi intervjuar löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

OBS! Bifoga samtliga handlingar som styrker kompetenskraven; dvs CV och personligt brev, ditt specialistbevis och om disputation anges som merit även bevis om disputation.  

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Håbo och Enköpings kommun, tillsammans cirka 58 000 invånare. Omsättningen uppgår till cirka 300 Mkr.