Bemanningsassistent, röntgen

Sista ansökningsdag 2022-06-01
Arbetsplats Verksamhetsområde bild- och funktionsmedicinskt centrum
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS654/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vid bild- och funktionsmedicinskt centrum, Akademiska sjukhuset arbetar vi med avancerad MRT-, datortomografi -, ultraljuds- och konventionell radiologisk diagnostik samt avancerad interventionsdiagnostik och behandling. Verksamheten bedrivs såväl akut som planerad och vi bemannar hela dygnet.

Ditt uppdrag

Vi söker nu en bemanningsassistent med en positiv inställning för sitt uppdrag. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av schemaläggning, och planering av verksamheten utifrån produktionsbehov i Heroma. En stor del av arbetet innefattar koordinering med avdelningschefer och du kommer att ha ett nära samarbete med övriga yrkeskategorier inom vår verksamhet. Du har i stor omfattning direktkontakt med våra medarbetare per telefon.

Huvudsakligen kommer arbetet ske i nära samarbete med avdelningschef och teamledare. Uppdraget riktar sig primärt till MSK- och barnavdelningen samt thorax- och bukavdelningen men förfrågningar kan komma ifrån andra enheter inom BFC. 

Dina kvalifikationer

Du som tidigare arbetat med bemanning, är medicinsk sekreterare, undersköterska alternativt annan profession som arbetsgivaren finner lämplig, gärna med erfarenhet inom vården. Du har erfarenhet av komplex schemaläggning. Erfarenhet inom röntgen är meriterande. Du har god datorvana och kunskap i Heroma är meriterande. Som person är du strukturerad, serviceinriktad och kan hantera flera parallella arbetsuppgifter. Du har en stor kommunikativ förmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning, 100% med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstid vardagar kl.7-15.30. Vi tillämpar provanställning 6 månader. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Linus Jakobsson, 018-611 90 52
Avdelningschef Veronica Abrahamsson, 018-617 24 14
Avdelningschef Ann Engström Pirilä, 018-611 47 18
Fackliga representant nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer kommer att ske löpande.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.