Steriltekniker, processoperatör till steriltekniska avd

Sista ansökningsdag 2022-05-27
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS489/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Steriltekniska avdelningen ansvarar för sterilgodshantering på Akademiska sjukhuset, Region Uppsala och externa kunder. Verksamheten är certifierad enligt ISO 9001:2015 och sterilgodshanteringen bedrivs i enlighet med lagstiftning, myndigheters krav, förordningar och föreskrifter. Verksamheten bedrivs dygnet-runt. 

Ditt uppdrag

Vid steriltekniska avdelningen arbetar du med sterilgodsprocessens alla moment, så som rengöring, desinfektion, avsyning, packning och
sterilisering. Vi värnar om en god produktionskvalitét och service. Datorstöd är en viktig del i arbetet.

Vår verksamhet är starkt lagstyrd och vi har ett väl fungerande kvalitetssystem.
Arbetet kan vara fysiskt krävande och du ska kunna hantera stressiga situationer.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av renrumsarbete, är utbildad till steriltekniker och/eller undersköterska med erfarenhet av steriltekniskt arbete.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av produktionsmiljö och förbättringsarbete samt en grundläggande förståelse för processer och flöden.

Vi erbjuder

Ett vikariat på heltid med tillträde enligt överenskommelse tom 2023-04-30.
Vi erbjuder interna utbildningar, introduktionsprogram och förmåner så som fri träning på Friskhuset.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Helena Evestam Eklund, 018-611 32 88
Fackliga företrädare nås via växeln, 018-611 32 94

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.
Intervjuer och anställning kan komma att ske löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.  

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.