Sjuksköterska till spännande kombinationstjänst

Sista ansökningsdag 2022-06-30
Arbetsplats Verksamhetsområde kirurgi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS668/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Avdelning 70E är en kärl- och akutkirurgisk vårdavdelning med både akut och elektiv vård. Vi bedriver högspecialiserad kärlkirurgisk vård och opererar bland annat komplicerade aortaaneurysm. De akutkirurgiska patienterna kommer till avdelningen från akutmottagningen dygnet runt, med blandade diagnoser och varierande vårdtider vilket gör att ingen dag är den andra lik. På avdelningen arbetar sjuksköterskor, undersköterskor och läkare i team med flera andra yrkesprofessioner, alla med patienten i centrum.

Kärllaboratoriet är en del av klinisk fysiologiska mottagningen med mycket nära samarbete med kärlkirurgen. Här utreds patienter med sjukdomar i blodkärlen med hjälp av ultraljud. Patienterna kommer både planerat i utrednings syfte och på uppföljningar samt akut från olika vårdavdelningar och akutmottagningen. Arbetet på kärllaboratoriet ger dig möjligheten att arbeta med avancerad teknik samtidigt som du har nära kontakt med patienterna då det är du som utför undersökningen. Här får du en viktig roll i medicinsk diagnostik. På kärllaboratoriet utför vi ca 3000 ultraljudsundersökningar varje år.

Ditt uppdrag

Som sjuksköterska får du en unik möjlighet att kombinera avdelningsarbete med diagnostik på kärllaboratoriet. Du får en helhetssyn av den kärlkirurgiska vården och mycket varierande
arbetsuppgifter.
Tjänsten är en kombinationstjänst och är fördelad 50% på avdelning 70E och 50% på kärllaboratoriet.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet, gärna av kirurgi. Du är van att arbeta självständigt men fungerar också bra i team tillsammans med andra professioner. Du kan ta egna initiativ, är noggrann och flexibel. Hjälpsamhet och ett gott bemötande både på arbetsplatsen och mot patienter ser vi som en självklarhet.

Vi erbjuder

Tillsvidaretjänst, heltid med start enligt ök.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Sara Kiuru, avdelningschef 70E, tel:018-6114527
Michaela Tollin, Biträdande avdelningschef 70E, tel:018-6114528
Facklig kontakt, vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.