Vårdutvecklare inom vårdkvalitetsenheten

Sista ansökningsdag 2022-05-31
Arbetsplats Verksamhetsområde sjukhusadministrationen
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS670/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Med engagemang och kunskap strävar vi efter att bli det ledande universitetssjukhuset i Sverige. Tillsammans arbetar vi varje dag för att skapa det största värdet för våra patienter. Vill du vara med? Vill du bli en i vårt team och vara med och utveckla kvalitets- och patientsäkerhetsarbetet inom Akademiska Sjukhuset?

Som vårdutvecklare på vårdkvalitetsenheten arbetar du i inom avdelningen för kvalitet och patientsäkerhet i nära samarbete med övriga enheter inom sjukhusadministration och sjukhusets verksamhetsområden.

Ditt uppdrag

Är du intresserad av vårdutveckling, kvalitet och patientsäkerhet?

Som vårdutvecklare på vårdkvalitetsenheten arbetar du övergripande med utvecklings- och förbättringsarbete inom kvalitet och patientsäkerhet. Du arbetar självständigt och tillsammans i vårt team systematiskt med att följa upp och ta fram handlingsplaner för att ständigt förbättra vården. I uppdraget ingår bland annat att arbeta med markörbaserad journalgranskning och avvikelsehantering övergripande på sjukhuset.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är sjuksköterska med lägst magisterexamen. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med förbättringsarbete inom kvalitet och patientsäkerhet, process- och projektledning, chef- och ledarskap, god datorvana och har lätt för att formulera dig i tal och skrift.

Du har en god förmåga att lyssna, kommunicera och samarbeta med andra människor samt är strukturerad och kan arbeta självständigt. Du är drivande samt redo att utveckla vården för våra patienters bästa.

Villkor

Tjänsten är en fast anställning på 50%. Tillträde enligt överenskommelse.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Marie Sjödin chefssjuksköterska, vårdkvalitetsenheten: 018-612 28 30
Annilla Edeholm bitr. chefssjuksköterska, vårdkvalitetsenheten: 018-612 27 88
Fackliga kontaktpersoner nås via växeln: 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan, dock senast 2022-05-31. Intervjuer sker löpande.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.