Undersköterska till urologmottagningen

Sista ansökningsdag 2022-06-03
Arbetsplats Verksamhetsområde urologi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS664/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Verksamhetsområdet urologi utreder och behandlar patienter med sjukdomar i njurar, urinledare, urinblåsa, prostata, urinrör, penis och testiklar. Patienterna kommer från vår sjukvårdsregion men i många fall tar vi emot patienter från övriga Sverige och även utlandet. På vår urologmottagning arbetar sjuksköterskor, kontaktsjuksköterskor, undersköterskor, uroterapeuter, koordinatorer och läkare.

Ditt uppdrag

Att assistera läkare vid undersökningar och behandlingar utgör en stor del av arbetet. Katetersättning, avveckling av dränage, blodprovstagning och sårvård är andra vanligt förekommande arbetsuppgifter. En del patientundervisning ingår också i arbetet.

Dina kvalifikationer

 

  • Utbildad undersköterska med flera års erfarenhet inom vården är ett krav
  • Kunskaper i svenska språket motsvarande lägst nivå C1 är ett krav
  • Erfarenhet av urologisk vård är meriterande
  • Erfarenhet av mottagningsarbete är meriterande
  • Du ska vara kommunikativ och serviceinriktad
  • Du är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad
  • Du har en professionell inställning med hög servicenivå

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper

Din kompetens

Du sätter alltid patienten i fokus, du vill vara en del av teamet, du har en positiv grundsyn på livet och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Hos oss är det ett stort flöde av patienter vilket ställer krav på att du är flexibel, stresstålig och har en förmåga att prioritera ditt arbete. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en god arbetsmiljö.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där det finns stora möjligheter att utvecklas som undersköterska.
Tillsvidareanställning, heltid. Måndag-fredag dagtid. Tillträde enligt överenskommelse. 
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Anna Ekwurtzel Johansson 018-617 50 05
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.