Sjuksköterska till barnuppvakningen (BUVA)

Sista ansökningsdag 2022-08-31
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS72/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Barnuppvakningsavdelningen (BUVA) har åtta vårdplatser och är lokaliserad i anslutning till barnoperationsavdelningen. Vi vårdar majoriteten av alla postoperativa patienter mellan 0 - 16 år, förutom de mest komplicerade som vårdas på intensivvårdsavdelning.

Till barnoperation kommer barn och ungdomar som behöver sövas och opereras. Specialiteter är urologi, övre gastrokirurgi, ortopedi, handkirurgi samt neonatalkirurgi. Till barnoperation kommer även barn från onkologin

Var och en av oss som är knuten till barnoperation arbetar till största delen med barnsjukvård, vilket är en bra grund för att tryggt och säkert kunna ta hand om allt från för tidigt födda barn till stora tonåringar. Vi är ödmjuka inför uppgiften att ta hand om barn som behöver vård och operation. För oss är det viktigt att både barn och medföljande anhörig ska känna sig väl omhändertagna och trygga.

Ditt uppdrag

Nu söker vi nya kollegor till barnuppvakningsavdelningen. Du är välkommen att hospitera på BUVA för att träffa oss och få en inblick i vården.

Att vara sjuksköterska på barnuppvakningsavdelningen är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Du blir en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete där din roll är betydelsefull. Arbetstiderna på BUVA är måndag till fredag.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet från barnsjukvård så är det meriterande men det är inte ett krav för att söka tjänsten. Vi är en välorganiserad verksamhet med tvärprofessionellt samarbete varför din personliga lämplighet är av stor vikt. Vi ser gärna att du är initiativrik samt har god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig en tillsvidareanställning på heltid, tillträde enligt överenskommelse. Du får en anpassad inskolning utifrån din kompetens och erfarenhet. Hos oss får du också kontinuerlig fortbildning och kompetensutveckling för att stärka dig i ditt arbete som sjuksköterska hos oss. Vi tar tillvara på personalens engagemang och kunskap i vårt kontinuerliga kvalitetsarbete.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Tracey Koo Clavensjö 018-6171582
Tf avdelningschef Jenny Lindhe 018-6173736
Facklig kontaktperson Vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske fortlöpande varför vi uppmanar dig att skicka in din ansökan snarast.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.