Fysioterapeut inom ortopedi

Sista ansökningsdag 2022-07-10
Arbetsplats Verksamhetsområde rehabilitering och smärtcentrum
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS747/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Verksamhetsområde rehabilitering och smärtcentrum?består av tre sektioner: Hälsoprofessioner, Smärtcentrum och Rehabiliteringsmedicin. Samtliga sektioner kännetecknas av välfungerande interprofessionellt samarbete, något vi är mycket stolta över. Vi vill att du ska känna dig välkommen till oss, som ny erbjuds du handledning, introduktionsprogram och yrkesnätverk. Vi är experter på rehabilitering men strävar alltid efter att bli ännu bättre. Som en del i detta ligger ett stort fokus på forskning och framsteg, både inom och utanför sjukhuset. Som medarbetare är du en viktig del i detta, det är naturligt för dig att vilja utvecklas och driva verksamheten framåt.  

Ditt uppdrag

Nu söker vi en fysioterapeut inom rehabilitering inom hjärt-lungmedicin, ortopedi och intensivvård som är en del av sektionen för hälsoprofessioner i vårt verksamhetsområde. Tjänsten är inriktad på ortopedi och du kommer att ingå i en stor grupp på cirka 25 skickliga och generösa kollegor som arbetar inom olika ortopediska områden och specialiteter. Du kommer träffa patienter i öppenvård och i slutenvård, där även helgarbete ingår ca var sjätte vecka. Öppenvårdsdelen kommer troligen innefatta ryggpatienter.  

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med erfarenhet inom ortopedi. 

Din kompetens

Du bör vara flexibel, lösningsfokuserad och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete.  Du är inte bara en skicklig fysioterapeut, utan också en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.  

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Intervjuer och tillsättning kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Ingrid Blankenau 018-617 58 60? 
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Obs! Intervjuprocessen kan dröja något i och med semesterperiod.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.