Operationssjuksköterska - dagtid, mån-fre

Sista ansökningsdag 2022-08-31
Arbetsplats Operationsavdelningen
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE24/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vi är en välfungerande verksamhet med många olika inriktningar. Hos oss utförs operationer inom både ortopedi och allmän kirurgi. Vår operationsavdelning består av sju operationssalar, en uppvakningsavdelning med plats för 13 patienter, en preoperativ mottagning för våra dagkirurgiska patienter samt en sterilcentral. All vår verksamhet ligger vägg i vägg på samma plan.  

Verksamheten består till stor del av ortopedi, där huvuddelen är primära höft och knäledsproteser. Inom ortopedi utförs även kirurgi inom skuldra/knä, fot- och handkirurgi. Inom allmänkirurgi opererar vi framför allt, gall- och bråckoperationer. En del av vår verksamhet består också av gynekologi och utöver detta utökas ständigt urologiverksamheten. 

Verksamheten inriktning är levande, vi är flexibla i vårt förhållningssätt med beredskap att anpassa oss efter de behov som finns inom den kirurgiska specialiteten. Vårt utökade uppdrag gör att vi nu söker fler till kollegor till vårt fantastiska team som präglas av en stark gemenskap och en god atmosfär.

På lasarettet i Enköping har vi ett gott samarbete över gränserna, likväl som mellan de olika professionerna. Vi sätter alltid patienten i fokus. Kvalitet, patientsäkerhet och effektivitet är våra ledord. 

Är du intresserad av att vara en del av vårt team och utvecklas inom något av våra profilområden? Kom och jobba hos oss! 

Ofta får vi höra utifrån att vi verkar vara “en så trevlig arbetsplats” och det är vi stolta över. 

Vi arbetar efter “Enköpingsandan” dvs Stor omtanke i litet format! 

Hos oss är du inte någon, hos oss är du DU! Vi är rädda om våra medarbetare och värdesätter allas kompetenser & egenskaper. Hos oss är du viktig på riktigt! 

Ditt uppdrag

Som operationssjuksköterska hos oss arbetar du med alla våra profilområden med möjlighet att vara inriktad på ett av dessa. Du kommer att arbeta dagtid eftersom vi har planerade operationer dagtid, måndag-fredag.

Dina kvalifikationer

Du är specialistutbildad operationssjuksköterska. Arbetet kräver att du har god samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt eftersom vi arbetar med flera olika områden. Du har en positiv inställning till ditt arbete och dina kollegor. Du har patienten i fokus för en god och säker vård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning, 100%. Dagtid, måndag till fredag. Tillträde enligt överenskommelse. Du får en bra introduktion efter dina behov och kontinuerlig kompetensutveckling. Vi satsar på vår personal och hos oss får du förmåner som gör skillnad. Lasarettet i Enköping har en stor parkeringsplats i nära anslutning till sjukhuset. Det finns goda möjligheter till parkering till en personalkostnad på 150 kr/år. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten, vår verksamhet eller vårt nya uppdrag är du välkommen att kontakta: 
Avdelningschef Maria Malm 0171-41 83 01 
Vårdförbundet Anna Ahlin 0171-41 83 01

Vill du jobba med oss?

Välkommen att söka via länken nedan. Bifoga gärna examensbevis och legitimationsbevis. Urval och tillsättning sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Håbo och Enköpings kommun, tillsammans cirka 58 000 invånare. Omsättningen uppgår till cirka 300 Mkr.