HR-partner med placering på Akademiska sjukhuset

Sista ansökningsdag 2022-08-31
Arbetsplats HR-avdelningen, Region Uppsala
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS782/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi söker nu fler HR-partners till HR-teamet som ger verksamhetsnära HR-stöd till Akademiska sjukhuset. 

Ditt uppdrag

Våra HR-partners ansvarar för ett eller flera verksamhetsområden och ingår i lednings- och samverkansgrupper med uppdrag att stötta chefsledet med kompetensförsörjning, personalärenden, arbetsrättsfrågor, rehabilitering, lönebildning, samverkan och systematiskt arbetsmiljöarbete.

Dina kvalifikationer

Vi vänder oss till dig som minst har en kandidatexamen inom relevant område, gärna Personalvetarprogrammet. Du har tre eller fler års erfarenhet av HR-arbete i större organisationer. Du är väl insatt i avtal och regelverk så att du kan vara en trygg, förtroendeingivande och coachande rådgivare till cheferna. Du har förmågan att bygga och bibehålla goda och förtroendefulla relationer. Du uttrycker dig väl på svenska, i både tal och skrift.

Din kompetens

Är du en person som bidrar du till god stämning, trivs med frihet under ansvar och är van att arbeta både självständigt och i grupp? Om du dessutom drivs du av varierande arbetsuppgifter, är bra på att prioritera och kan klara av en periodvis hög arbetsbelastning. Då vill vi gärna ha din ansökan redan idag.

För att fungera i rollen behöver du ha förmåga att kommunicera på ett enkelt, tydligt och pedagogiskt sätt. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Heltid. Din arbetsplats kommer vara på Akademiska sjukhusets område.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

HR-chef Elisabeth Wesselson 018-617 54 29
Fackliga kontaktpersoner nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.