Sjuksköterska/operationssjuksköterska till arytmienheten

Sista ansökningsdag 2022-08-22
Arbetsplats Verksamhetsområde hjärt-lungmedicin och klinisk fysiologi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS635/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Är du intresserad av kardiologi och vill lära dig mer om arytmier?
Då är du välkommen att söka till oss på arytmienheten. Vi tillhör verksamhetsområde hjärt-lungsjukdomar och klinisk fysiologi och behandlar och opererar patienter med olika typer av rytmrubbningar i hjärtat. Ablation av förmaksflimmer och implantation av pacemaker är exempel på ingrepp hos oss och arbetsuppgifterna består bland annat av att övervaka patienten eller assistera läkaren under dessa ingrepp.

Enheten består av två behandlings/operationsrum och varje år tar vi emot ca 1100 patienter. En stor del av verksamheten består av planerad vård. Inom hjärtsektionen har vi ett gott samarbete och vi tycker att det är viktigt att ha trevligt tillsammans i det dagliga arbetet. Ett aktivt medarbetarskap och möjlighet att utvecklas med exempelvis egna ansvarsområden är en självklarhet hos oss. Hos oss får du en individuellt anpassad introduktion.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet av sjukhusvård. Som person är du flexibel och bra på att samarbeta. Du har ett stort intresse för hjärtsjukvård. Du har ett gott bemötande och kan arbeta både självständigt och i team med ett varierande arbetstempo. Du är engagerad, innovativ och positiv till utveckling av verksamheten. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tidigare erfarenhet av arbete inom hjärtsjukvård, akutsjukvård eller specialistutbildning inom operationssjukvård ses som meriterande.

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig en heltid tillsvidaretjänst. Arbetstiden är förlagd till dagtid, måndag till fredag.
Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Maria Östlund 018 611 66 03
Facklig kontakt via växeln 018 611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan slutdatum.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.