Psykiatrisjuksköterskor till barn- och ungdomspsykiatrin (BUP)

Sista ansökningsdag 2022-07-10
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS816/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Verksamhetsområdet psykiatri vid Akademiska sjukhuset bedriver högspecialiserad vård för personer med svåra psykiska besvär och sjukdomar. Verksamhetsområdet är indelat i fem olika sektioner, affektiva sjukdomar, beroende- och neuropsykiatri, psykosvård och rättspsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt akut- och konsultpsykiatri. Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP) riktar sig till barn och ungdomar i åldrarna upp till 18 år. Barn och ungdomspsykiatrin omfattar både öppen och slutenvård.

Verksamheten är inne i ett förändringsarbete med syfte att öka tillgänglighet, förbättra arbetsmiljön och öka patientsäkerheten. Verksamheten präglas av hög kompetens, god tillgänglighet, flexibilitet, samarbetsvilja och arbetsglädje. Vi eftersträvar att arbeta evidensbaserat och utifrån standardiserade vårdprocesser. Vi ser gärna att du är intresserad av att arbeta med utvecklingsfrågor. Som nyanställd hos oss får du en mentor.

Ditt uppdrag

Vi utökar och söker specialistsjuksköterskor till våra öppenvårdsenheter. Som sjuksköterska hos oss kommer du att arbeta med utmanande och intressanta arbetsuppgifter. Arbetet som sjuksköterska innebär att du tillsammans med övriga i teamet arbetar med bedömning och behandling av barn och ungdomar. Kontinuerligt samarbete med föräldrar och vårdgrannar är en naturlig del av arbetet. I arbetet ingår även samarbete med BUPs övriga verksamheter, skola och socialtjänsten.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är sjuksköterska gärna med specialistutbildning inom psykiatri.. Vi ser gärna att du har tidigare yrkeserfarenhet som sjuksköterska inom psykiatri och erfarenhet av att arbeta med barn och ungdom.

Din kompetens

Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Du är inte bara en skicklig sjuksköterska utan också en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Har du detta kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet kan du vara rätt för oss.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi finns i nyrenoverade lokaler mitt i Uppsala. Arbetet är förlagt till vardagar dagtid. Du arbetar i team med härliga kollegor. Inför tillsättning kommer, enligt rutin vid anställning, utdrag från misstanke- och belastningsregister att tas ut.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Helena Eriksson 018-611 79 18
Facklig kontaktperson nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.