Sjuksköterska till Näva - var med från början!

Sista ansökningsdag 2022-07-05
Arbetsplats Närvårdsavdelningen
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH292/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Närvårdsavdelningen ska växa!

Under hösten 2022 kommer vi öppna fler Närvårdsplatser och söker nu dig som vill vara med från början. Är du sjuksköterska? Vill du känna att du gör skillnad och hinna med dina patienter? På NÄVA kan vi erbjuda en trevlig arbetsmiljö där vi trivs och har roligt på jobbet. Schemat anpassar vi så långt det går så du ska hinna med livet utanför arbetet. Som nyexaminerad sjuksköterska erbjuder vi dig 4 veckors inskolning och KUÅ under ditt första år som sköterska. Vi jobbar nära och stöttar varandra i teamet där samtliga yrkeskategorier på avdelningen ingår.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 50-100%. 

Vi söker dig som främst vill arbeta dag och kväll, men även natt. För den som vill jobba rotation har vi ett förmånligt erbjudande. Tillträde enligt överenskommelse.

Ditt uppdrag

Som sjuksköterska hos oss arbetar du tillsammans med övriga i teamet för att tillgodose patientens behov av medicinsk omvårdnad. Som person är du strukturerad och initiativtagande och bidrar gärna till utveckling av verksamheten. Förutom att ge bästa tänkbara vård till våra patienter är du flexibel, har en god kommunikations- och samarbetsförmåga och bidrar aktivt till arbetet i teamet. Vi arbetar tillsammans för att skapa en sammanhållen vårdprocess där alla vet sin roll och där alla kan bidra till tydlighet och trygghet för patienter och anhöriga. 

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och tycker om att ta helhetsansvar samt har en vilja att ständigt utveckla verksamheten. Du är du positiv, prestigelös och empatisk med förmågan att se patientens behov.

Vår verksamhet

Närvårdsavdelningen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala, och ligger vid natursköna Ulleråkersområdet i Uppsala. Vi vänder oss i första hand till äldre patienter som behöver inneliggande sjukvård men inte sjukhusets resurser för utredning. Patienterna kommer antingen via remiss från primärvården, via direktinläggning av Mobilt Närvårds Team eller från akutmottagningen på Akademiska sjukhuset. Medelvårdtiden är cirka en vecka. Vi har 15 vårdplatser men kommer under hösten 2022 utöka antalet vårdplatser.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här

Vill du veta mer?

Om du har frågor så är du välkommen att kontakta enhetschef Monica Rogberg, tel. 018-611 62 66 eller mail: monica.rogberg@regionuppsala.se

Fackliga representanter nås via växeln 018-611 00 00

Vi erbjuder

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag är 5 juni.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa