Avdelningschef till steriltekniska enheten

Sista ansökningsdag 2022-07-31
Arbetsplats Verksamhetsområde ANOPIMA
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE73/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Verksamhetsområde ANOPIMA vid lasarettet i Enköping har idag ca 110 medarbetare och omfattar anestesi- och operationsavdelningen, pre- och postoperativa avdelningen, intermediärvårdsavdelningen och steriltekniska enheten.

Steriltekniska enheten ansvarar för central sterilgodshantering för 13 avdelningar inom lasarettet i Enköping samt har även 10 kunder utanför organisationen. Hos oss arbetar idag 9 medarbetare. Steriltekniska enheten är bemannad måndag-torsdag mellan 07.00-18.30 och fred mellan 07.00-16.00.

Ditt uppdrag

Som avdelningschef på steriltekniska enheten kommer du att arbeta tillsamman med ett professionellt team av trygga, glada, kompetenta medarbetare. Du kommer att leda vår steriltekniska enhet som idag är under en utvecklingsprocess. Fokus i uppdraget ligger på en god och säker vård med hög kvalitet för våra patienter. Du bidrar till en god arbetsmiljö och ett arbetsklimat som ger förutsättningar för medarbetares delaktighet och ansvarstagande. 

Konstruktivt samarbete med övriga enheter inom verksamhetsområdet och andra kontaktytor är av stor vikt för uppdraget. Som avdelningschef är du direkt underställd verksamhetschef. Du ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp och har ett nära samarbete med övriga chefer. 

Dina kvalifikationer

Du har relevant utbildning för tjänsten och vi ser gärna att du har erfarenhet av produktionsledning, logistik, sterilteknik eller operationssjukvård. Chefserfarenhet inom liknande verksamhet är meriterande. 

Din kompetens

Du har ett tydligt ledarskap och ett flexibelt arbetssätt. Du är positiv och har god förmåga att samarbeta samtidigt som du har vana och drivkraft att arbeta självständigt. Du är drivande och du tar vara på dina medarbetares idéer. Du kan motivera andra att utvecklas, växa och ta ansvar. Du strukturerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du förstår vikten av god kommunikation och god samarbetsförmåga samt har förmåga att leda mot verksamhetens uppsatta mål. Vi ser stort värde av tidigare erfarenheter inom verksamhetsutveckling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder

Heltid, tidsbegränsat chefsförordnande under tre år med en tillsvidareanställning inom din profession inom Region Uppsala som grund. Lön och tillträde efter överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Låter detta intressant är du varmt välkommen att söka tjänsten som avdelningschef hos oss.

Vill du veta mer?

Verksamhetschef Åsa Eriksson Nordesjö, 072-2042061
Fackliga kontaktpersoner nås via växeln, 0171-418000

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Håbo och Enköpings kommun, tillsammans cirka 58 000 invånare. Omsättningen uppgår till cirka 300 Mkr.