Undersköterska till hjärtmottagningen

Sista ansökningsdag 2022-07-07
Arbetsplats Verksamhetsområde hjärt- lungmedicin och klinisk fysiologi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS833/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Hjärtmottagningen är en trevlig arbetsplats inom verksamhetsområdet Hjärt-Lungmedicin och Klinisk fysiologi. Till denna mottagning kommer Hjärtsektionens patienter på öppenvårdsbesök hos läkare eller sjuksköterska. Till mottagningen hör även Hjärtsektionens forskningssjuksköterskor.

Ditt uppdrag

Som mottagningsundersköterska arbetar du med olika arbetsuppgifter där EKG- och blodprovstagning är den huvudsakliga arbetsuppgiften.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som arbetat på sjukhus som undersköterska några år. Meriterande är om du arbetat med hjärtpatienter och/eller på mottagning. 

Din kompetens

Vi ser att du som söker är flexibel, lösningsorienterad och har ett stort patientfokus. Då vi är en liten grupp som arbetar kring samma patienter med liknande arbetsuppgifter lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga att arbeta självständigt.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100 % från 1:a september. Arbetstiderna är måndag till fredag dagtid. Provanställning på 6 månader kan komma att tillämpas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Josefin Spengler josefin.spengler@akademiska.se eller telefon 018-611 13 91
Facklig representant Ulrika Lindblom ulrika.lindblom@akademiska.se

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.