Ögonsjuksköterska/sjuksköterska

Sista ansökningsdag 2022-07-17
Arbetsplats Verksamhetsområde klinisk neurofysiologi, neurokirurgi och neurologi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS698/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Ögonmottagningen är en av sjukhusets största mottagningar med över 40 000 besökare per år. Vi söker en medarbetare som vill vara med och utveckla vår mottagningsverksamhet. Vi arbetar kontorstid, måndag till fredag. 

Ditt uppdrag

Som medarbetare på ögonmottagningen kommer du att få ett omväxlande arbete med bl.a. synfält, OCT, ögonbottenfotografering, förberedelser till olika läkarundersökningar och akutmottagning på dagtid. Arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på kompetens hos den sökande. Ett gott medarbetarskap är en självklarhet hos oss.

Dina kvalifikationer

Du som söker ska vara ögonsjuksköterska alternativt sjuksköterska med klinisk erfarenhet av att att arbeta på ögonmottagning. Som anställd sjuksköterska finns möjlighet att vidareutbilda sig till ögonsjuksköterska inom tjänsten.

Din kompetens

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Arbetet kräver att du har ett gott bemötande, är strukturerad och kan arbeta självständigt och tillsammans med andra i ett växlande tempo. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder en heltid tillsvidareanställning med placering på ögonmottagningen Akademiska sjukhuset. Provtjänstgöring kan komma att tillämpas. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Marianne Säfwenberg 018-611 51 12
Gruppchef Stefan Wamala Larsson 072-206 59 83
Facklig kontaktperson Vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan till oss.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.