Skötare för timanställning

Sista ansökningsdag 2022-08-31
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS845/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Verksamhetsområde psykiatri vid Akademiska sjukhuset bedriver högspecialiserad vård för personer med svåra psykiska besvär och sjukdomar. Verksamhetsområdet är indelat i fem sektioner:
• affektiva sjukdomar
• akut- och konsultpsykiatri
• beroende- och neuropsykiatri
• barn- och ungdomspsykiatri
• psykosvård och rättspsykiatri

Mer om oss och våra avdelningar kan du läsa på http://www.akademiska.se/psykiatri

Vi har nu behov av att anställa extrapersonal. Är du intresserad av en timanställning vid en eller flera av våra avdelningar är det dig vi söker!

Är vi rätt för dig?

Att vara timanställd inom psykiatrin är ett spännande arbete där du möter många människor i olika situationer. Du ingår i ett team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du också kommer att arbeta självständigt. I teamen ingår bl a läkare, skötare, sjuksköterskor, kuratorer och biträden. Dina arbetsuppgifter handlar bl a om avdelnings- och omvårdnadsarbete på basal och specialiserad nivå samt olika former av samordning. Eftersom patienter ibland kommer till oss akut kan arbetstempot periodvis vara högt.

Är du rätt för oss?

Du som söker har ett genuint intresse för psykiatriskt vårdarbete och du sätter alltid patienten i fokus. Du bemöter patienter, anhöriga och kollegor respektfullt. Som person är du positiv, engagerad och noggrann. Du är flexibel, van att ta ansvar och trivs med att arbeta i ett ibland varierande tempo. Du har god prioriteringsförmåga och du bidrar också till en bra arbetsmiljö. Vid tillsättningen tar vi stor hänsyn till din personliga lämplighet.

För att anställas som skötare behöver du ha undersköterskeutbildning, eller utbildning till skötare som vi bedömer som likvärdig.

Villkor

Vi erbjuder timanställning. Eftersom vi bedriver verksamhet dygnet runt är arbetstiden är förlagd till dag/kväll/natt samt helger. Inför en eventuell intervju vill vi att du tänker igenom när och i vilken omfattning du kan arbeta. Tillträde enligt överenskommelse. Inför anställning tas utdrag från misstanke- och belastningsregister.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Ev frågor ställs till vo.psykiatri@akademiska.se
Facklig kontaktperson Kommunal nås via växeln 018 611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan som du skickar via länken nedan. Kom ihåg att bifoga handlingar, betyg etc som styrker din kompetens. Urval och intervjuer sker löpande utifrån verksamhetens behov.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.