Verksamhetsutvecklare

Sista ansökningsdag 2022-07-31
Arbetsplats Avdelning för kvalitet och patientsäkerhet
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE77/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Avdelningen för kvalitet och patientsäkerhet har i uppdrag att i nära samarbete med lasarettets verksamheter förbättra och utveckla arbetet inom en rad olika frågor så som systematisk verksamhetsutveckling, uppföljningar, hälsofrämjande sjukhus, vårddokumentation, vårdsystem och patientsäkerhetsarbete.

Avdelningen för kvalitet och patientsäkerhet är under uppförande för att skapa bättre förutsättningar för vårdkvalitet och patientsäkerhet och för att främja ett processorienterat arbetssätt. Vi är fortfarande mitt i processen och vi kan därför erbjuda dig en unik möjlighet att vara med och påverka framtiden när vi nu lyfter oss för att möta morgondagens krav på effektiv och nära hälso- och sjukvård.

Ditt uppdrag

I din roll som verksamhetsutvecklare kommer du i huvudsak att arbeta med vårddokumentationssamordning, processutveckling, förbättringsarbete och projektledning samt vara stöd till medarbetare och chefer inom dessa områden. Du kommer representera Lasarettet i Enköping i relevanta arbetsgrupper inom Region Uppsala. En viktig arbetsuppgift för denna position är att vara Lasarettets koordinator för Standardiserat vårdförlopp (SVF).

Dina kvalifikationer

Sjuksköterskeutbildning. Kunskap inom informatik och omvårdnad. Kunskap om journalsystemet Cosmic samt kännedom om aktuell lagstiftning inom ämnesområdet vårddokumentation. Erfarenhet av att bygga sökordsmallar och standardiserade vårdplaner är meriterande. Kunskap inom processkartläggning och strukturerat förbättringsarbete. Erfarenhet av att arbeta med Office 365 och Visio.

Din kompetens

Du ser helheter, tar hänsyn till det större perspektivet och ser till hela verksamhetens bästa. Du tänker strategiskt och har ett brett och långsiktigt perspektiv på frågor och dess konsekvenser. Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och är noggrann och strävar efter att uppfylla mål och kvalitet i ditt arbete. Du tar ansvar för din uppgift och driver dina processer vidare på ett strukturerat sätt.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Chefsläkare Aslak Rautio 0171-418540
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping