Medicinsk sekreterare

Sista ansökningsdag 2022-08-14
Arbetsplats Verksamhetsområde medicinsk administration
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE78/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Medicinsk administration är organiserade under verksamhetsnära stöd där administrativa resurser, medicinska sekreterare, produktionsplanering, sterilteknik och materialteam finns samlat. Inom medicinsk administration arbetar vi tillsammans och gränsöverskridande över sjukhusets alla verksamhetsområden. Vi är medicinska sekreterare som säkerställer att sjukhuset har rätt registreringar, korrekt vårdadministration och ett professionellt bemötande mot våra kunder och besökare. Totalt är vi 26 medarbetare som arbetar här och vår verksamhet kännetecknas av hög kvalité, kompetens och nära samarbete.

Ditt uppdrag

Som medicinsk sekreterare hos oss har du en viktig roll där du och övriga i sekreterargruppen stöttar alla enheter inom lasarettet med olika administrativa uppgifter. Huvuduppdraget är journalskrivning, både öppenvård och slutenvård, diagnosklassificering och DRG-registrering, registerhantering, remisser, posthantering och kassa ingår i det dagliga arbetet. Vi arbetar i journalsystemet Cambio Cosmic och programmet Orbit.

Dina kvalifikationer

Du som söker är utbildad medicinsk sekreterare och har goda kunskaper i det svenska språket i både skrift och tal. Erfarenhet av diagnosklassificering och kunskaper i vårt journalsystem Cosmic är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

  • Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och du ser möjligheterna i förändringarna.
  • Du är stabil och kontrollerade i pressade situationer och har förmåga att behålla ett realistiskt perspektiv.
  • Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett självständigt och effektivt sätt.
  • Du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid och en timavlönad anställning med tillträde efter överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Du är välkommen att kontakta avdelningschef Liselott Hedberg på tel:0171 418248 alternativt 
maila på liselott.hedberg@regionuppsala.se om du har frågor om tjänsten eller verksamheten.

facklig kontakt nås via växeln 0171-41 80 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Obs! Vi kommer kalla in till intervjuer efter sista ansökningsdatum. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Håbo och Enköpings kommun, tillsammans cirka 58 000 invånare. Omsättningen uppgår till cirka 300 Mkr.