Skötare/undersköterska till psykiatriavdelning 1 (natt)

Sista ansökningsdag 2022-07-13
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS868/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Psykiatriavdelning 1 är en akutavdelning med heldygnsvård som ingår i vårdkedjan psykosvård inom verksamhetsområde psykiatri på Akademiska sjukhuset. Vi vårdar personer med psykossjukdom och gör psykosutredningar. Vi har ett nära samarbete med öppenvård och kommuner i hela länet och vi utvecklar ständigt samarbetet med övriga psykiatriska inriktningar i huset. 

Vi arbetar hälsofrämjande och har skapat en arbetsplats med en sammansvetsad arbetsgrupp med olika bakgrund och kompetens. Vi har infört ett personcentrerat arbetssätt med intressanta ansvarsområden och utvecklingsmöjligheter. Vi deltar också i forskning om återhämtning, där patientutbildning i grupp och individuellt pågår. 

Vi kan erbjuda en stimulerande arbetsplats då Akademiska sjukhuset är ett universitetssjukhus med uppdrag att bedriva sjukvård, forskning, utbildning och utveckling. Viktigast av allt är att du har patientsäkerheten i fokus och vill bidra till att utveckla teamkänslan tillsammans med oss för en bra och hållbar arbetsmiljö. 

Ditt uppdrag

Som skötare i psykiatri möter du många olika människor i svåra situationer. Avdelningen tar emot de flesta patienterna akut och arbetstempot är tidvis högt. Du ingår i ett team där ni hjälps åt men det krävs också att du kan arbeta självständigt, vara flexibel ock kunna anpassa din kommunikation utifrån situation och patientens behov. Dina arbetsuppgifter är avdelnings- och omvårdnadsuppgifter där både psykiatrisk och somatisk vård ska utföras och samordnas.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad skötare/undersköterska.

Din kompetens

Vi söker dig som tillsammans med övriga medarbetare vill vara med att driva och utveckla vården på psykiatriavdelning 1. Erfarenhet av och intresse för psykosvård är önskvärt. Vid tillsättningen tar vi stor hänsyn till personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett vikariat 2022-08-15 - 2023-03-31 heltid natt, med stora chanser till förlängning/tillsvidaretjänst. 
Provanställning kan komma att tillämpas.
Rekrytering sker löpande. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Daniel Tollin, 018-617 18 26
Fackliga kontaktperson nås via växel, 018-611 00 00 

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.