Arbetsledare Reception och bokning

Sista ansökningsdag 2022-09-04
Arbetsplats Wiks Slott
Förvaltning Kultur och bildning
Referensnummer KIL13/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Wiks slott hotell och konferens ligger vackert vid Lårstavikens strand, 20 minuter från Uppsala mot Enköping- Örsundsbro. Vi har ett magiskt vackert slott med intilliggande hotellbyggnader, restauranghus och en vacker park att ströva i. Vi arbetar mycket med att få våra gäster att uppleva den lugna fina naturen och närheten till vattnet, njuta av slottet både som konferensgäst bröllopsgäst och privatgäst som bokat in sig på en yoga-helg hos oss. Vi har även trädgårdar där vi odlar grönsaker till våra kök och snittblommor till alla blomsteruppsättningar. 

Nu söker vi en arbetsledare till receptionen som älskar att jobba med service och människor. Vi söker dig med gästfokus och som har ett gott ledarskap som inspirerar och motiverar andra.

Ditt uppdrag

I vår reception arbetar vi med traditionella receptionsuppgifter men också med konferensservice till alla möten. Arbetet som arbetsledare i receptionen är en blandning mellan administration, operativa och strategiska uppgifter. Du är delaktig i det dagliga arbetet i receptionen men ingår även i arbetsledargruppen för enheten som leder och utvecklar Wik som konferensanläggning och besöksmål. Då receptionen är öppen varje dag klockan 07.30-18.30 så kommer arbetstiderna att variera. 

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Operativt och strategiskt arbete i receptionen
  • Motivera, utveckla och engagera ditt team
  • Säkerställa hög och jämn kvalitet och ett gott värdskap

 

Din kompetens

Som ledare är du trygg och leder och motiverar andra för att effektivt nå gemensamma mål. Du skapar engagemang och delaktighet. Du är lugn och kontrollerad under stress eller i pressade situationer och fokuserar på rätt saker. Du är lyhörd och konstruktiv i samarbetet med andra och har en god kommunikativ förmåga.

Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och förblir motiverad även när utmaningar i vardagen uppstår. Du har förmåga att analysera och lösa problem och arbetar på tills resultat är uppnådda. Du har lätt för att skapa kontakter och underhålla relationer i yrkesmässiga sammanhang. 

Dina kvalifikationer

 

  • Erfarenhet som arbetsledare inom konferenshotell
  • Arbetat som arbetsledare minst 5 år.
  • Meriterande att ha arbetet med hotellbokningsprogram Hotsoft
  • Meriterande att ha arbetet med CRM system.
  • B-körkort

 

Vi erbjuder

Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Ta gärna kontakt med Marie Berglund på 070-6116036 eller via mail marie.berglund@regionuppsala.se

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan snarast. Sista ansökningsdag är 2022-09-04.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Kultur och bildning

Kultur och bildning är Region Uppsalas kulturförvaltning och består av enheterna Konstenheten, Kulturutveckling, Region Uppsala Folkhögskola Wiks folkhögskola samt Wiks slott hotell och konferens. Kulturnämnden är förvaltningens politiska styrelse. Målen för Region Uppsalas kulturpolitik är ett rikt konstliv av hög kvalitet, en ökad kulturell delaktighet och en attraktiv livsmiljö.