Biomedicinsk analytiker till klinisk kemi och farmakologi i Enköping

Sista ansökningsdag 2022-08-30
Arbetsplats Verksamhetsområde Akademiska laboratoriet
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS913/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Klinisk kemi och farmakologi (KKF) är en del av verksamhetsområdet Akademiska laboratoriet. Vi är en högspecialiserad verksamhet som utför diagnostik dygnet runt och tillhandahåller vägledning inom områden kemi och farmakologi. Analyserna är snabba och kvalitetssäkrade i syfte att effektivisera sjukvårdens processer samt att stödja forskning och utveckling. Vi ger även stöd för patientnära verksamhet inom sluten och öppen vård. Inom KKF arbetar ca 140 st medarbetare varav ca 15 st arbetar på Lasarettet i Enköping. Verksamheten är ackrediterad enligt ISO 15189.

Ditt uppdrag

Att vara biomedicinsk analytiker på Akademiska sjukhuset är ett omväxlande, betydelsefullt och utvecklande arbete. Du får arbeta på ett universitetssjukhus med fokus på patienten men även på forskning och utbildning.
Dessutom strävar vi alltid efter att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade kollegor och ett gott ledarskap. På sektionen för Klinisk kemi och farmakologi kommer du att arbeta i en högteknologisk miljö, där du har en betydelsefull roll inom diagnostik, utbildning, information och kvalitetssäkring. På KKF i Enköping, som är en ”dygnet-runt”-verksamhet, får du ett varierande arbete som innefattar allt ifrån provtagning och provmottagning till analys på avancerade instrument inom allmänkemi, hematologi och koagulation. Du kommer att rotera på laboratoriets samtliga arbetsstationer och förväntas så småningom självständigt kunna ta ansvar för helheten under jourtid.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller har motsvarande kompetenser som arbetsgivaren anser lämplig.

Din kompetens

Förutom utbildning och kunskap värderar vi självklart din personlighet högt. För att lyckas och trivas i rollen behöver du vara noggrann, flexibel och lyhörd. Du är ödmjuk, bra på att samarbeta och du delar gärna med dig av dina kunskaper. Du trivs med att arbeta i ett varierande tempo. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och förmågan att snabbt komma in i arbetet. Har du detta och viljan att möta framtidens sjukhus, då kan Klinisk kemi och farmakologi vara rätt för dig.

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. I tjänsten ingår, efter upplärning, arbete på jourtid enligt schema.

Vi har en lönemodell som innebär att när du regelbundet arbetar på obekväm arbetstid (kvällar, helger, nätter) erhålls ett fast lönepåslag samt ersättning för varje obekvämt arbetspass. Detta utgår utöver ordinarie OB och övertidsersättning.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Anita Viskari, 018-6114265                                                                   
Avdelningschef Anna Karin Berggren, 018-6114239
Facklig kontaktperson Katarina Uisk, Naturvetarna 018-6113706

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Anställningsintervjuer och tillsättning av tjänsten kan komma att utföras löpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.