Sjuksköterska till geriatrikavdelning 2 i Tierp

Sista ansökningsdag 2022-08-31
Arbetsplats Verksamhetsområde geriatrik
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS572/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Geriatrikavdelning 2 är en vårdavdelning med 16 vårdplatser. Patienterna har ofta flera grundsjukdomar och intagningsorsakerna är varierande. Inom geriatriken är teamarbetet väl inarbetat och helhetssynen på patienten är en självklarhet. Avdelningen har både akut intag och planerat intag via remiss främst från andra avdelningar inom Akademiska sjukhuset. En samlad bedömning görs av medicinska, funktionella, sociala och psykologiska behov och vården anpassas efter den äldre personens förväntningar och specifika behov. 

I anslutning till avdelningen finns även geriatrisk öppenvård samt SAH (specialistansluten hemsjukvård). Avdelningen har ett omfattande utbildningsuppdrag som klinisk utbildningsavdelning (KUA) under terminerna där studenter från läkarutbildningen, fysioterapeututbildningen och sjuksköterskeutbildningen tillsammans tränar teamarbete genom interprofessionellt lärande. Avdelningen ligger på Tierps vårdcentrum. 

Ditt uppdrag

Som sjuksköterska på Geriatrikavdelning 2 är du intresserad av att ge den äldre personen en individuellt anpassad vård. Du är intresserad av akut omhändertagande, rehabilitering och god utskrivningsplanering. Du får möjlighet att utvecklas i din sjuksköterskeprofession och arbetet ger en bred kompetens som sjuksköterska. Du är intresserad av att utvecklas tillsammans med teamet och att delta i utvecklingsprojekt och förbättringsarbete.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning inom vård av äldre är meriterande. Handledarutbildning 7,5 poäng är också meriterande.

Vi erbjuder

En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Rotation- alternativt nattjänst.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Tf. Avdelningschef Rose-Marie Gellerstedt 0293-20330 
Tf. Avdelningschef Linda Jansson 0293-203 02 
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.