Sjuksköterska till hjärtsektionen

Sista ansökningsdag 2022-08-31
Arbetsplats Verksamhetsområde hjärt-lungmedicin och klinisk fysiologi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS347/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Under hösten 2022 kommer hjärtsektionen på Akademiska sjukhuset att genomgå en omstrukturering för att optimera tillgänglighet och flöden för vår högspecialiserade hjärtsjukvård, samtidigt som vi behåller vårt uppdrag att tillhandahålla högkvalitativ akut vård. Vi har alltid varit bra men vi kan bli ännu bättre!

Det blir en slutenvårdsavdelning för patienter som kommer in akut med diagnoser som rytmrubbningar i hjärtat, hjärtsvikt, hjärtinfarkt och kärlkramp. Den andra avdelning är till för planerad verksamhet, dit kommer hjärtpatienter för utredning och/eller behandling och ligger inne några dagar eller endast gör ett besök över dagen.

Nu behöver vi dig sjuksköterska som tycker detta låter spännande! Du kommer få en möjlighet att ha ett varierande sköterskearbete och få en bred kompetens inom arytmi, ischemi, och svikt.

Ditt uppdrag

Du får en möjlighet att rotera mellan avdelningarna och lära dig både akut hjärtsjukvård och planerad vård för patienter som gör högspecialiserade ingrepp/utredningar på hjärtsektionen. Förutom att vi kan erbjuda ett varierande arbete med många olika möjligheter till utveckling, så tycker vi självklart att det är viktigt att ha trevligt tillsammans i det dagliga arbetet. Ett aktivt medarbetarskap och möjlighet att utvecklas med exempelvis egna ansvarsområden är en självklarhet hos oss.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med intresse av hjärtsjukvård. Meriterande om du tidigare arbetat inom kardiologi/akutsjukvård. 

Din kompetens

Du har ett gott bemötande, kan arbeta både självständigt och i team med varierande arbetstempo samt tar ansvar för att vara delaktig och engagerad. Vidare är det viktigt att du tycker om att arbeta med människor, du är engagerad, innovativ och positivt till den utveckling av verksamheten som kommer att ske. Har du detta kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet kan du vara rätt för oss. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet.

Vi erbjuder

Vi har några fasta tjänster och några längre vikariat med möjlighet till fast tjänst efter vikariatets slut. Då vi tillämpar individschema har du möjlighet att styra över din arbetsvecka. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll, natt och helg. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer pågår löpande
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Cecilia Jakobsson Tel. 018-611 44 91
Facklig representant nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.