30B söker fler sjuksköterskor till hösten

Sista ansökningsdag 2022-08-31
Arbetsplats Verksamhetsområde geriatrik
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS929/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Att arbeta på verksamhetsområdet geriatrik är meningsfullt, spännande och utvecklande. Våra verktyg är vetenskap och beprövad erfarenhet och till vår hjälp har vi Akademiska sjukhusets samlade resurser. Vi vågar prova nya vägar och vår drivkraft är att göra skillnad för våra patienter varje dag. Vi arbetar ständigt med förbättring och har tagit fram nya arbetssätt för geriatriken där patienten sätts i centrum och alla professioners kompetens tas tillvara. Som sjuksköterska arbetar du i ett team där hela din omvårdnadskompetens behövs. 

Tack vare framsteg inom medicin, vård och levnadsvanor blir vi allt äldre vilket medför nya krav på sjukvården. Vi möter vi en större patientgrupp och nya utmaningar. De patienter vi möter har ett helt liv i sin ryggsäck, ofta flera olika sjukdomar och kanske en komplex hälsosituation. VO geriatrik arbetar med att möta de nya utmaningarna och söker nu dig som sjuksköterska som vill vara med på en spännande förändringsresa med möjligheter och nyskapande! 

Dina kvalifikationer

Du är utbildad sjuksköterska, som ser människors resurser och lägger tonvikt på patienternas hälsoförståelse, delaktighet och medansvar. Du gillar att arbeta hands on i akuta och icke akuta skeende samtidigt som du ansvarar för omvårdnaden, identifierar omvårdnadsbehov, upprättar omvårdnadsplaner och arbetsleder omvårdnad. Du utvecklas av att arbeta i- och vara en viktig del i vårt multiprofessionella team.

Du väljer att arbeta på stimulerande och glädjefyllda arbetsplatser med målsättning att ge den bästa vården för dina patienter.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en fast anställning med möjlighet till 2-skift, 3-skift eller enbart natt.

Du erhåller en individuell anpassad introduktion inom geriatriken, som är förlagd under fyra-fem veckor med eventuell förlängning. Vi har ett tydligt introduktionsprogram med introduktionshäfte och du har tid avsatt för e-Learning utbildningar i systemet ping pong. Vi har täta uppföljningar med dig som ny i ett intervall av 3 veckor, 6 veckor, 3 månader och 6 månader samt vid behov.  

Som nyexaminerad sjuksköterska går du det första året på sjukhuset kliniska utvecklingsår, KUÅ, som är 20% av din arbetstid. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Anngela Ingvarsson, avdelningschef 018-611 40 36
Klara Juremalm, gruppchef 018-611 70 43
Facklig representant nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag 31/8.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.