Sjuksköterska

Sista ansökningsdag 2022-08-22
Arbetsplats Årsta vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH320/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen till Årsta vårdcentral!

Vi söker dig som är sjuksköterska och som vill vara en del i vårt team och utvecklas tillsammans med oss. Vi erbjuder en tillsvidareanställning och vi ser helst att du kan arbeta på heltid, men deltid kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. 

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal, läs om dem här

Ditt uppdrag

Dina arbetsuppgifter innefattar ett varierat arbete som sjuksköterska på vårdcentral. Du bedömer/hjälper patienter i telefonrådgivningen, via E-tjänster och i det direkta mötet vid planerad mottagning eller drop-in. Du samarbetar med dina sjuksköterskekollegor och med övriga kollegor som har olika yrkesprofessioner. Vi arbetar aktivt med att förbättra patientflöden genom triagering och bokning till samtliga professioner på vårdcentralen.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska företrädesvis med erfarenhet från primärvård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För oss är det viktigt att du vill bidra till ett gott arbetsklimat genom att vara positiv, ha ett flexibelt arbetssätt och god förmåga att samarbeta med övriga i teamet. Samtidigt vill vi att du har drivkraft att arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll. Utöver detta vill vi att du har en hög servicekänsla och är kommunikativ och professionell i ditt bemötande mot både kollegor och patienter. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av Cosmic, Prator samt telefonrådgivning. 

Vår verksamhet

Årsta vårdcentral tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala och finns i ett expansivt område strax utanför Uppsala centrum. Vi har cirka 15 000 listade patienter och är ca 75 medarbetare. Alla yrkesområden finns representerade hos oss och tillsammans erbjuder vi alla tjänster inom vårdcentralens uppdrag.

Vill du veta mer?

För mer information är du varmt välkommen att kontakta gruppchef och distriktsköterska Elisabet Fält, tel. 018-617 32 67. 

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är den 22 augusti.

Bifoga kopia på din legitimation, meritförteckning och andra relevanta bilagor som kan stärka din kompetens. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa