Undersköterska medicinavdelning 2

Sista ansökningsdag 2022-09-01
Arbetsplats Medicinavdelning 2
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE25/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Medicinavdelning 2 är en allmänmedicinsk vårdavdelning med inriktning stroke/neurologi. Vårt mål är att ge professionell vård till våra patienter genom att kvalitetssäkra vården, utbilda och utveckla personalen.

Ditt uppdrag

Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska på medicinavdelning. Arbetet hos oss är mycket varierande och kräver att du snabbt kan växla mellan olika arbetsuppgifter.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning med inriktning mot akutsjukvård. Arbetslivserfarenhet är ett krav och erfarenhet från akutsjukvård är meriterande. Som person är du flexibel och duktig på att samarbeta, givetvis har du ett stort intresse för att arbeta med människor. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning 100%, tillträde efter överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet kontakta:
Avdelningschef Madeleine Berglind 0171-41 73 64
Avdelningschef Helena Stenholm, 0171-41 82 73
Facklig representant för Kommunal nås via växeln, 0171-41 80 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga även gärna med ditt utbildningsbevis på din undersköterskeutbildning.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Håbo och Enköpings kommun, tillsammans cirka 58 000 invånare. Omsättningen uppgår till cirka 300 Mkr.