Sjuksköterska till medicinavdelning 2

Sista ansökningsdag 2022-09-01
Arbetsplats Verksamhetsområde medicin
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE26/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Medicinavdelning 2 är en allmänmedicinsk vårdavdelning med inriktning stroke och allmän internmedicin. I dagsläget är antalet vårdplatser 12 och vi är ca 30 medarbetare. Nu ska vi utöka till 18 vårdplatser och behöver därmed även utöka personalstyrkan. Avdelningen är en strokeenhet där vi arbetar i multiprofessionella team  och i enlighet med nationella riktlinjer för omhändertagande vid stroke. På avdelningen finns en seniorsjuksköterska som stöd för nyanställd personal men också för att samordna utbildningsinsatser. Vi har även en koordinator och en utskrivningssjuksköterska som stöd i det dagliga arbetet. Vi är ett glatt gäng som nu söker fler kollegor att tillsammans utveckla vården med. Vårt mål är att alla patienter känner sig delaktiga och nöjda med vården hos oss. Vi finns till för våra patienter. Vill du vara en del av detta, sök nu till oss!

Ditt uppdrag

Som sjuksköterska på medicinavdelning 2 passar du som är nyfiken på många olika medicinska diagnoser och vill skaffa dig en bred kunskapsbas. Arbetet hos oss är mycket varierande och kräver att du snabbt kan växla mellan olika arbetsuppgifter. Du kommer som sjuksköterska hos oss var del av en god strokevård och en viktig del i teamet kring våra patienter. Som sjuksköterska leder du omvårdnadsarbetet och kommer du ha mycket nära samarbete med undersköterskorna i ditt team. Målet är att varje team vårdar 6 stycken patienter. Vi erbjuder alla som jobbar hos oss en strokekompetensutbildning via Umeå universitet. Vi är även en del av sjuksköterskeutbildningen vid Uppsala universitet och tar emot studenter från termin 3-6 samt från andra professioner.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av slutenvård medicin är meriterande. Som person är du flexibel och duktig på att samarbeta, givetvis har du ett stort intresse för att arbeta med människor.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning 100%, tillträde efter överenskommelse.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet kontakta:
Avdelningschef Helena Stenholm, 0171-41 82 73
Avdelningschef Madeleine Berglind 0171-41 73 64
Facklig representant för Vårdförbundet nås via växeln, 0171-41 80 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi arbetar löpande med urvalet så vänta inte med din ansökan. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Håbo och Enköpings kommun, tillsammans cirka 58 000 invånare. Omsättningen uppgår till cirka 300 Mkr.