Tandsköterska

Sista ansökningsdag 2022-08-21
Arbetsplats Folktandvården Tierp
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV75/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

På vår trivsamma klinik i Tierp har vi 9 behandlingsrum och vi är 26 anställda. Det är en engagerad personalgrupp som tillsammans skapar ett gott arbetsklimat och en god arbetsmiljö. Vi bedriver hälsoinriktad tandvård och på kliniken finns fördjupad kompetens inom flera ämnesområden, vi har även en mycket välfungerande uppsökande äldre-tandvård. Kliniken har nyligen renoverat personalrum, administrationsrum och behandlingsrum, välkommen till vår fina klinik!
”Nytänkande – Kvalité – Hälsofrämjande - För alla” är vår värdegrund.

Ditt uppdrag

Arbetet som tandsköterska kräver att du kan ta eget ansvar, har helhetssyn och tar egna initiativ. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom tandsköterskans kompetensområde med patienter i alla åldersgrupper. Vi arbetar i team, men du skall även ha förmåga och vilja att arbeta självständigt med egna patienter i nära samarbete med våra tandläkare och tandhygienister. Är du nyutexaminerad får du handledare och deltar i vårt introduktionsår för tandsköterskor.

Målet är att alla arbetar på spetsen av sin kompetens och att vården utförs enligt BEON, Bästa Effektivaste Omhändertagande Nivå.

Är du den vi söker?

För att söka denna tjänst ska du ha genomfört samt blivit godkänd på tandsköterskeutbildningen. Det är meriterande om du har tidigare yrkeserfarenhet som tandsköterska eller arbetslivserfarenhet inom serviceyrken samt inom vård och omsorg. Vi lägger stor vikt vid din personlighet liksom vid din kliniska och pedagogiska förmåga och vi efterfrågar följande kompetenser hos dig som söker:
Personlig mognad - Du är trygg, har självinsikt och har en förmåga att skilja på det personliga och professionella.
Flexibel - Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar.
Samarbetsförmåga - Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
Serviceinriktad - Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Vi erbjuder

Tjänsten är tillsvidareanställning på hel-eller deltid om så önskas. Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet. I vårt kollektivavtal ingår bland annat

  • Tjänstepension
  • Ett starkt försäkringsskydd
  • Extra semesterdagar till dig över 40 år
  • Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Folktandvården i Uppsala län har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Vi är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla kan tillföra värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna! Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?
Verksamhetschef Sofia Andersson 0293-204 14
Arbetsledare Ulrika Kjellsdotter 0293-20404
Vision 018-611 65 75

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast den 21 augusti.

För att få veta mer om oss som arbetsgivare, klicka här!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län