Bemanningsassistent

Sista ansökningsdag 2022-09-01
Arbetsplats Verksamhetsområde brännskadecentrum
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS944/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Brännskadecentrum expanderar!

Vi söker bemanningsassistent med brinnande intresse för HR-system
Tycker du om att jobba med schemaläggning och ha ett finger med i spelet?
Då kan detta vara jobbet för dig! Brännskadecentrum erbjuder dig möjligheten att utveckla dina färdigheter inom Heroma, schemaläggning och administration kring bemanningsfrågor. Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst på 50% Är du utbildad undersköterska? Då kan vi erbjuda tjänst på 50% som undersköterska med möjlighet till fellowship och hospitering både i Sverige och övriga världen.

Vår verksamhet

Välkommen till Sveriges hetaste arbetsplats i Uppsala!
Brännskadecentrum spänner nu musklerna och ökar patientantalet från 4 till 7 vårdplatser. Vi behöver därför utöka vår administrativa arbetsgrupp.

Här arbetar vi i multidisciplinära team, naturligtvis alltid med patienten i fokus. Vi vårdar brännskadepatienter från det akuta skedet, med behov av avancerad intensivvård, till intermediärvård och slutligen rehabilitering innan patienten skrivs ut. Detta ger en kontinuitet i vården och en nära kontakt med patient och anhöriga. På avdelningen finns en operationssal där våra patienter opereras.
Vår verksamhet förgylls av en mottagning där vi tar emot mindre skador samt vårdar patienter som skrivits ut från avdelningen.
Se filmen om vårt arbete på Brännskadecentrum

Ditt uppdrag

Som bemanningsassistent kommer du främst att arbeta i vårt personalsystem Heroma och din roll innebär att du, tillsammans med vår andra bemanningsassistent och operativ chef, ansvarar för planering av den dagliga och långsiktiga bemanningen på Brännskadecentrum. Tillsammans med operativ chef planerar och struktureras bemanningen så att den blir optimal utifrån verksamhetens krav så som patientsäkerhet och arbetsmiljö.

I det dagliga arbetet ingår administrering av arbetsförändringar där du handlägger avvikelser så som sjukdom, ledigheter, utbildning etc men också sedvanliga arbetsuppgifter inför den månatliga lönekörningen. Det bra om du har kännedom om arbetslagen, semesterlagen, flex-och ramavtal samt hälsofrämjande schemaläggning.

Dina kvalifikationer

Vidare söker vi dig som har ett brinnande intresse av bemanning och schemaläggning. Du behöver vara ansvarstagande, ha en god kommunikationsförmåga och en förmåga att arbeta strukturerat.

Det är ju bra om du har tidigare erfarenhet av bemanning, schemaplanering och erfarenhet av Heroma men det är inte ett absolut krav.

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning på 50 %, kontorstider med tillträde snarast möjligt. För utökad tjänstgöringsgrad kan man kombinera denna tjänst med underskötersketjänst, då krav på undersköterskeutbildning. Provanställning kan tillämpas. Som anställd på Akademiska sjukhuset har du som en personalförmån möjlighet att använda dig av Friskhusets tjänster. Här har du som anställd tillgång till ett välutrustat gym med generösa öppettider, ett brett utbud av gruppträningspass och därutöver allt från stresskurser till massage
För mer information om vår verksamhet se vår hemsida.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef                          Kalle Stoorhöök                            018-617 27 82
Biträdande avdelningschef          Jonas Gustavsson                         018-617 45 15
Biträdande avdelningschef          Åsa Norlander                              018-617 51 68
Kommunal nås via växeln                                                             018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Vi intervjuar fortlöpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan till tjänsten via länken nedan.


Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.