Diabetessköterska

Sista ansökningsdag 2022-08-31
Arbetsplats Enköpings Husläkarcentrum
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH330/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi söker just nu en diabetessköterska!

Välkommen till oss på Enköpings husläkarcentrum. Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team som vår nya diabetessköterska. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100% med start snarast, eller enligt överenskommelse.

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal, läs om förmånerna här.
Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor.

Ditt uppdrag

Som diabetessjuksköterska kommer du att ha ett varierat arbete med egen mottagning. Vi arbetar aktivt med att förbättra diabetesvården och dess flöde. På diabetesmottagningen arbetar vi i team med fysioterapeut, dietist och diabetesansvarig läkare. Utöver teamet har vi ett nära samarbete med övriga professioner på vårdcentralen.

Din kompetens

Vi söker dig som är distriktssköterska med specialistutbildning inom diabetes med några års yrkeserfarenhet. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av primärvård, vårdsystem, telefonrådgivning och triagering samt tidigare arbete med diabetespatienter. För arbetet krävs att du är flexibel i ditt arbetssätt, tycker om att ta helhetsansvar och har en stor vilja att ständigt utveckla verksamheten med patienten i fokus. Körkort är ett krav, då hembesök kan förekomma i tjänsten.

Vår verksamhet

Vårdcentralen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa och ligger centralt i anslutning till Lasarettet i Enköping. Till verksamheten hör även en filial i Fjärdhundra. Vårdcentralen har tillsammans med filialen cirka 11 500 listade patienter. Vi är cirka 50 medarbetare som arbetar tillsammans. Vi har ett bra utbyte med lasarettet och i anslutning till oss finns en jourmottagning. Våra patienter kommer från både tätort och omkringliggande landsbygd.

Vill du veta mer?

För mer information är du varmt välkommen att kontakta gruppchef Alexandra Källman på mail alexandra.kallman@regionuppsala.se, tel 0171-418381 eller gruppchef Anna Svedberg på mail anna.svedberg@regionuppsala.se, tel 0171-417300

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi vill ha din ansökan senast den 31 Augusti.
Bifoga kopia på din yrkeslegitimation och övriga intyg som styrker din åberopade kompetens tillsammans med din ansökan.

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.