Distriktssköterska/ sjuksköterska

Sista ansökningsdag 2022-08-31
Arbetsplats Enköpings Husläkarcentrum
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH332/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen att söka tjänst som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss! 

Vi söker just nu dig som legitimerad distriktssköterka eller sjuksköterska, företrädesvis med erfarenhet från primärvård. Hos oss erbjuds du en tillsvidare anställning på heltid, med start enligt överenskommelse.

Här på Enköpings husläkarcentrum arbetar vi för att ha en bra arbetsmiljö och nöjda patienter. Vår utgångspunkt är att tillsammans gör vi skillnad!

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här. Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor.

Ditt uppdrag

Dina arbetsuppgifter innefattar ett varierat arbete som sköterska på vårdcentral som att t.ex. bedöma/hjälpa patienter i telefonrådgivningen, via E-tjänster och i det direkta mötet i planerad mottagning eller drop-in. I rollen arbetar du i nära samarbete med övriga professioner och hos oss arbetar vi aktivt med att förbättra patientflöden genom triagering och bokning till samtliga professioner.

Din kompetens

Vi söker dig som legitimerad distriktssköterka eller sjuksköterska, företrädesvis med erfarenhet från primärvård. 

Det viktiga för oss är att du är positiv, har ett flexibelt arbetssätt och god förmåga att samarbeta med övriga i teamet, samtidigt som du har vana och drivkraft att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid förmåga att utveckla verksamheten tillsammans med övriga yrkeskategorier på mottagningen.

Vår verksamhet

Vårdcentralen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala och ligger centralt i anslutning till Lasarettet i Enköping. Till verksamheten hör även en filial i Fjärdhundra.  Vi har ett bra utbyte med lasarettet och i anslutning till oss finns en jourmottagning. Våra patienter kommer från både tätort och omkringliggande landsbygd. Vi har cirka 11 500 listade patienter och vi är 60 medarbetare som arbetar i team.

Vi ligger vackert till invid Gröngarns naturreservat i Enköping och för den som vill finns det möjlighet att promenera eller ta en löptur på lunchrasten. 

Vill du veta mer?

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Gruppchef Alexandra Källman på alexandra.kallman@regionuppsala.se, 076-496 36 45 eller Anna Svedberg på anna.svedberg@regionuppsala.se, 0171-417300.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag är 31 augusti. I din ansökan bifogar du kopia på yrkeslegitimation och andra relevanta bilagor. 

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.