Psykolog

Sista ansökningsdag 2022-08-28
Arbetsplats Gottsunda vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH333/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi söker nu dig som är psykolog och vill arbeta med oss på Gottsunda vårdcentral!

Vi på Gottsunda vårdcentral söker dig som gillar variation i arbetet! Vi inom primärvården möter människor i livets alla skeden och ingen dag är den andra lik. Tjänsten som utlyses avser en tillsvidareanställning på heltid, med start enligt överenskommelse.

Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan regelbundna nätverksträffar med andra psykologer inom förvaltningen, och därtill utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor. Som psykolog hos får du dessutom individuell eller grupphandledning utifrån eget önskemål.

Vi satsar även på trygga anställningar och bra förmåner som gör skillnad, läs om dem här

Din kompetens

Vi ser att du är legitimerad psykolog med goda kunskaper i diagnostik och evidensbaserade behandlingsmetoder. Det är en fördel om du har KBT-inriktning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av primärvård och PTSD-behandling.

För oss är det viktigt att du är positiv, har ett flexibelt arbetssätt och god förmåga att samarbeta med övriga i teamet, samtidigt som du har vana och drivkraft att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid förmåga att utveckla vårt arbete i det psykosociala teamet samt hela vårdcentralens och förvaltningens arbete för ökad psykisk hälsa hos våra patienter.

Ditt uppdrag

Ditt arbetsområde är psykisk ohälsa för vuxna över 18 år som inte kräver specialistpsykiatrins resurser. Arbetsuppgifterna består bland annat av psykologisk rådgivning, bedömning och behandling, både individuellt och i grupp. Vi har också ett utvecklande uppdrag, inom projektet Effektiv och Nära Psykologisk Behandling. Där bidrar vi till att utveckla Nära vård och hälsas arbetssätt kring psykisk hälsa och din tjänst innefattar att vara delaktig i det. Du jobbar till stor del självständigt, men har ett nära samarbete med det psykosociala teamet och andra professioner på vårdcentralen. Inslag av handledning kan också bli aktuellt då vårdcentralen har ett uppdrag att ta emot studenter regelbundet. Möjlighet att påverka ditt schema och din arbetsdag finns.

Vår verksamhet

Det psykosociala teamet består av psykologer, kuratorer, psykiatrisjuksköterska och psykologassistent. Teamet har sin närmaste chef i verksamhetschefen som också är psykolog. Gottsunda vårdcentral tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa och finns i nybyggda lokaler i Gottsunda centrum, i sydvästra delen av Uppsala. Vi har cirka 14 000 listade patienter och ungefär 70 medarbetare. Vår verksamhet är bred och alla yrkesområden inom vårdcentralens uppdrag finns representerade; husläkarmottagning, SÄBO, BVC, MVC, Familjecentral och Ungdomsmottagning. Många av våra patienter kommer från andra länder och andra kulturer, vilket vi tycker gör arbetet hos oss extra omväxlande och intressant. Vårdcentralen värderar tillgänglighet, hållbarhet och kontinuitet.  

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om oss och jobbet är du välkommen att kontakta verksamhetschef Patricia Lundén på telefonnummer 018-611 78 06.

Fackliga representanter nås via växeln: 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi vill ha din ansökan senast den 28 augusti. Bifoga CV, bevis på legitimation och övriga bilagor som visar din åberopade kompetens för tjänsten. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa