Distriktssköterska/ barnsjuksköterska BVC

Sista ansökningsdag 2022-08-28
Arbetsplats Heby vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH339/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vill du arbeta på vår BVC-mottagning på Heby vårdcentral?

Nu söker vi dig som är distriktssköterska eller barnsjuksköterska som vill arbeta på BVC och som vill utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100% och  tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Ditt uppdrag

På BVC arbetar du utifrån ett helhetsperspektiv med barnets hälsa i fokus. Du är ett aktivt stöd till föräldrar för att stärka dem i sin föräldraroll. Du möter barn och föräldrar både individuellt, utifrån varje familjs behov, men även i gruppverksamhet. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat mottagningsarbete med hälsoövervakning, hembesök, föräldragrupper, hälsofrämjande och föräldrastödjande samtal, rådgivning och vaccinationer, allt i enlighet med barnhälsovårdens riktlinjer.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning mot barn, alternativt distriktssköterska med erfarenhet från primärvård och BVC.

Vi ser att du har ett flexibelt arbetssätt, besitter god samarbetsförmåga och också förmågan att se utvecklingsmöjligheter.

Vår verksamhet

Heby vårdcentral tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala. Vårdcentralen är placerad centralt i Heby som ligger i västra Uppland. Med pendeltåg eller buss från de omkringliggande orterna Uppsala och Sala är det lätt att ta sig hit. 

På Heby vårdcentral sätter vi patientkontinuitet och kvalitet i fokus. Vi arbetar i nära samarbete mellan samtliga professioner. Vår verksamhet är bred och alla yrkesområden inom vårdcentralens uppdrag finns representerade. Vi har även en ungdomsmottagning. Den breda variationen av patienter skapar en stimulerande och utvecklande arbetsplats.

Vill du veta mer?

Då är du varmt välkommen att kontakta verksamhetschef Ann-Christin Engberg på mail ann-christin.engberg@regionuppsala.se eller tel. 018-6170373

Fackliga företrädare nås via Region Uppsalas växeln: 018-611 00 00.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan via länken nedan. Bifoga CV, kopia på din legitimation och övriga intyg och dokument som styrker din kompetens och erfarenhet.

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, som senast vill vi ha din ansökan den 28 augusti. Välkommen med din ansökan!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.