Lokalsamordnare

Sista ansökningsdag 2022-08-28
Arbetsplats Verksamhetsområde sjukhusadministrationen, fastighets- och försörjningsenheten
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS844/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Fastighets- och försörjningsenhetens uppdrag är att, med ett sjukhusövergripande perspektiv, stötta sjukhusets ledning och verksamheter så att sjukhuset fortsatt kan bedriva en toppmodern och säker sjukvård. Du har nu chansen att bli en del av en dynamisk grupp och få bidra i fortsatt utveckling av sjukhusets framtid.

Ditt uppdrag

I rollen som lokalsamordnare kommer du att arbeta med strategiska och operativa frågor för att kartlägga verksamhetens behov samt att verka för god samordning och kvalitet. Rollen är bred, varierande och utmanande.

Du bistår verksamheten med att möjliggöra ändamålsenliga lokaler på kort och lång sikt. I samråd med verksamheten hanterar du bl.a. ny- till- och ombyggnadsprojekt, åtgärder som krävs vid byggpåverkande investeringar, akut uppkomna lokalfrågor samt sprider information och är behjälplig vid evakuering och omflyttning. Du är också sjukhusets förbindelselänk och kontaktperson mellan verksamhet, sjukhusledning och övriga förvaltningar inom Region Uppsala.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig med fastighets- eller byggnadsteknisk bakgrund, gärna med erfarenhet från sjukvårdsverksamhet.  Du har en utbildning på högskolenivå och erfarenhet av projektledning.

Med hänsyn till sjukhusets totala behov har du förmåga att hantera arbetsuppgifterna utifrån ett ”helikopter”- perspektiv. Som person är du serviceinriktad och lyhörd men också orädd och tydlig. Du kan uttrycka dig väl både i tal och skrift. Arbetet innebär mycket samverkan och många kontakter med olika professioner, vilket kräver att du är kommunikativ och har en god förmåga att lösa problem.

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning heltid med start enligt ök. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor är du välkommen att kontakta Annika Eriksson, chef fastighets- och försörjningsenheten, tel. 018-611 45 19

Facklig kontakt nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.