Audionom

Sista ansökningsdag 2022-09-07
Arbetsplats Audionommottagningen i Enköping
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH346/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen att söka en anställning som audionom på vår audionommottagning i Enköping

Du blir en av tre audionomer på vår mottagning i Enköping. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid eller deltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Region Uppsala och Nära vård och hälsa satsar på trygga anställningar och förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Ditt uppdrag

Dina arbetsuppgifter innebär att träffa personer över 20 år med en lätt eller måttlig hörselnedsättning. Du utför behovsbedömning, hörselmätningar, förskriver hörhjälpmedel samt ger information om hörselnedsättning och dess konsekvenser. Du kommer också att utföra eller administrera service av hörapparater. Arbetet är varierande och självständigt vilket innebär mycket egenansvar.

Din kompetens

Du som söker ska vara legitimerad audionom. Samarbetsförmåga är viktigt samtidigt som du måste kunna arbeta självständigt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har körkort.

Vår verksamhet

Audionommottagningen är en enhet inom Nära vård och hälsa, Region Uppsala, som arbetar med grundläggande hörselrehabilitering för vuxna. Vi är en verksamhet med mottagning i Enköping, Heby, Tierp, Uppsala och Östhammar. Här arbetar nio audionomer, sekreterare och verksamhetschef.

Hela enheten träffas i Uppsala ett par gånger per termin och däremellan via videolänk. Vi har regelbundet möten med hörapparatfirmorna för genomgång av det sortiment som är upphandlat. Hos oss kommer du att få träffa hörapparatföretagen som en del av din introduktion.

Vill du veta mer?

För mer information är du varmt välkommen att kontakta verksamhetschef Agneta Nilsson Palm på tel 018-611 67 80 eller via e-post audionom@regionuppsala.se.

Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga bevis på legitimation, CV och andra relevanta bilagor. Skicka gärna in din ansökan redan idag då intervjuer kan komma att ske löpande. Vi vill ha din ansökan senast 7 september.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.