Ansökan om studielön - barnmorskeprogrammet

Sista ansökningsdag 2022-10-31
Arbetsplats Akademiska sjukhuset
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1043/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Akademiska sjukhuset erbjuder möjlighet till studielön för sjuksköterskor som antas till barnmorskeprogrammet. Erbjudandet gäller även för studier som bedrivs vid andra lärosäten än Uppsala Universitet och riktar sig i första hand till sjuksköterskor som är tillsvidareanställda, eller som i samband med rekryteringen till utbildningen ingår en tillsvidareanställning vid Akademiska sjukhuset, Region Uppsala och påbörjar sin utbildning vårterminen 2023. Studielönen motsvarar 100% av grundlönen (dock max 32 000 kr/månad).

Villkor 

Placeringen av de sjuksköterskor som beviljas studielön görs i första hand utifrån verksamheternas behov. HR-chefen vid Akademiska sjukhuset beslutar om studielön i varje enskilt fall. 

Sjukhuset prioriterar de sökande som inte tidigare har erhållit studielön under specialistutbildning inom Region Uppsala. 

För mer information

Bitr verksamhetschef Hanna Waernér 018-6113970
Avdelningschef BB Anna Ekenberg Abreu 018-611 28 88
Avdelningschef Förlossningen Åsa Edström 018-6172727 
HR-partner Linda Hellqvist 018-617 45 20
HR avdelningen nås också på e-post till hr.as.le@regionuppsala.se

Har du frågor gällande registrering av din ansökan i vårt rekryteringsverktyg kontakta rekryteringsteamet på e-post rekrytering@akademiska.se  

Ansökan

Välkommen med din ansökan (inklusive CV och referenser) via länken nedan. Glöm inte att även lämna in en ansökan om tjänstledighet för studier till din chef samt en ansökan till utbildningen vid aktuellt lärosäte. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.