Tandläkare

Sista ansökningsdag 2022-10-31
Arbetsplats Folktandvården Skutskär
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV89/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

På kliniken finns en bred kompetens och brett uppdrag. Vi arbetar bland annat med protetik, tandvårdsrädsla, uppsökande verksamhet och har endomikroskop. Kliniken ligger i centrala Skutskär med goda tågförbindelser till både Uppsala och Gävle. Skutskär ligger i Älvkarleby kommun med mycket vacker natur kring hav och älv och inbjuder till ett rikt friluftsliv för dig som är intresserad av det.

Dina kvalifikationer och din kompetens

Utöver tandläkarexamen och rätt att utöva yrket i Sverige ser vi att du är engagerad i ditt arbete och arbetar med hög kvalitet i bemötande och vård samt har god förmåga att kommunicera med patienter och arbetskamrater.
Det är viktigt att du är positiv, flexibel, noggrann och arbetar kvalitetsmedvetet med en hög servicenivå med patienten i fokus. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Oavsett tidigare yrkeserfarenhet kommer du som ny tandläkare på vår klinik finna goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer få möjligheter att bredda din kompetens som allmäntandläkare tillsammans med erfarna kollegor på kliniken, fördjupa dig inom ett specifikt område genom auskultation och externa/interna kurser, eller kunna nischutbilda dig om detta är aktuellt.

Vi erbjuder

Vi vill skapa förutsättningar för våra medarbetare att må bra, därför erbjuds ett friskvårdsbidrag om 2500 kr per år. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder en arbetsplats där kompetensutveckling och karriärmöjligheter värdesätts högt. Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet. I vårt kollektivavtal ingår bland annat

- Tjänstepension
- Ett starkt försäkringsskydd
- Extra semesterdagar till dig över 40 år
- Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Elisabeth Mårtensson 018-611 64 92
Arbetsledare Johanna Hedlund, 073-8670361
För TT Isabel Brundin, 070 508 13 10

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast 223031
Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning samt kopia på yrkeslegitimation.

Folktandvården i Uppsala län har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Vi är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla kan tillföra värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna! Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län