Barnmorska med uppdrag som teamledare

Sista ansökningsdag 2022-09-30
Arbetsplats Verksamhetsområde kvinnosjukvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1061/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Redo för något nytt? Vill du vara med och vidareutveckla vår gemensamma akutverksamhet på Kvinnosjukvården på Akademiska sjukhuset?

Är vi rätt för dig?

Vi har en bred verksamhet inom kvinnosjukvården med både bas-, specialiserad och högspecialiserad gynekologisk och obstetrisk vård. Till oss kommer patienter framför allt från Uppsala län men även från resten av Mellansverige.

Vår personal är bred i sin kompetens och många har kunskaper inom flera verksamheter. Vi arbetar mycket tillsammans över enhetsgränserna för att uppnå kontinuitet för patienterna och kompetenshöjning hos personalen. Under hösten 2021 startade vi vår gynekologiska och obstetriska akutmottagning, AGO, då vi såg ett ökat behov att samordna de akuta besöken inom kvinnosjukvården. Nu söker vi en teamledare till denna enhet, för att utveckla verksamheten vidare.

Vad innebär teamledaruppdraget?

Som teamledare är du underställd avdelningschefen på gynmottagningen. Du ansvarar för delegerade avgränsade ansvarsområden med huvuduppdrag att utarbeta arbetssätt för den gemensamma akutmottagningens verksamhet. I ditt uppdrag ingår också att planera och överblicka schema och bemanning tillsammans med berörda chefer och bemanningsassistenter.

Är du rätt för oss?

Du är barnmorska gärna med både obstetrisk och gynekologisk erfarenhet. Då vi arbetar övergripande med våra patienter är det viktigt att ha intresse inom hela området kvinnosjukvård. Samarbetsförmåga och ett intresse för arbetsledning är viktigt samt en vilja att driva utveckling. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Villkor

Du erbjuds en tillsvidareanställning på 100% som barnmorska (tjänstgöringsgrad kan diskuteras). Teamledaruppdraget är tidsbegränsat initialt på 50%, övrig tid tjänstgör du på AGO samt i någon del i verksamheten utifrån verksamhetens behov och dina önskemål. Tillträdesdatum enligt överenskommelse. Arbetet innebär tjänstgöring dagar, kvällar och helger. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef,  gynekologiska specialistmottagningarna, Linda Schönberg 070-6 11 68 56         
Fackliga representanter nås via Akademiska sjukhusets växel 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer och urval kommer att ske fortlöpande. Tillsättning kan komma att ske innan ansökningstidens slut. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.