Vill du utbilda dig till ultraljudsbarnmorska?

Sista ansökningsdag 2022-09-30
Arbetsplats Verksamhetsområde kvinnosjukvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1064/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Är du barnmorska och intresserad av att arbeta med ultraljud. Då ska du läsa vidare!

 

Vår verksamhet

Obstetriken är en sektion inom verksamhetsområde Kvinnosjukvård. Sektionen innefattar Förlossningsavdelningen, BB-avdelningen samt Obstetriska specialistmottagningarna. Hos oss föder ca 4 300 kvinnor barn per år. Obstetriska specialistmottagningarna består av ultraljudsmottagning, bedömningsmottagning, specialistmödravård, aurora mottagning, BB på väg, återbesöksmottagning samt amningsmottagning.

Mottagningarna har tillsammans ca 25 000 besök per år.

Är vi rätt för dig?

Vi söker en barnmorska som är intresserad av att arbeta med ultraljud. Vi erbjuder dig möjlighet att få en gedigen och strukturerad utbildning för att så småningom bli certifierad. Vi är ett tiotal barnmorskor och läkare som utgör teamet på ultraljudsmottagningen. Vi bedriver högkvalificerad vård i nära samarbete med våra kollegor på kliniken. Vi är ett högkompetent, engagerat, tryggt och glatt team med barnmorskor, obstetriker och undersköterskor. Det kollegiala stödet och samarbetet ser vi som en självklarhet. Vi strävar hela tiden mot att utveckla och förbättra vårt arbete och har alltid patienternas intresse i fokus.

Då vi är ett Universitetssjukhus har vi ett nära samarbete med Upsala Universitet. Vi har ett ständigt pågående kvalitetsarbete. Kompetensutveckling och tvärprofessionellt kunskapsutbyte ingår i arbetet. Arbetet är självständigt men vi finns alltid till hands för varandra och vi har ett nära samarbete med våra kollegor på Specialistmödravården. Att ge patienten det bästa möjliga omhändertagandet ser vi som en självklarhet. Likaså respekten för människors olika tankar, kulturer, åsikter och värderingar.

Är du rätt för oss?

Du är legitimerad barnmorska med några års erfarenhet från yrket. Du har intresse för ultraljud och en önskan om att få ultraljudskompetens och arbeta som ultraljudsbarnmorska. Som person är du självständig, noggrann, ansvarstagande och organiserad. Du behöver vara effektiv och strukturerad för att hinna med besöken under den avsatta tiden. Du är trygg och stabil som person och i din yrkesroll och du har ett professionellt förhållningssätt. Vi värdesätter också din flexibilitet och ditt intresse för hela vårdkedjan.

Du är intresserad av att vara en del i vårt team och bidra till vårt goda samarbete mellan professionerna. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att jobbet som ultraljudsbarnmorska ska fungera över tid fördelas arbetet mellan ultraljud och annan verksamhet på kliniken. Under utbildningstiden fokuserar du helt på ultraljudsverksamheten. Studier utanför arbetstid krävs för att bli certifierad.

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning på 100% (40 tim./vecka) Tillträde enligt överenskommelse.
Provtjänstgöring på 6 månader kan bli aktuellt.

Det är individuell lönesättning

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Katarina Volgsten, katarina.volgsten@akademiska.se Tel 018-617 02 45
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag: 220930.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.