Anestesisjuksköterska/sjuksköterska

Sista ansökningsdag 2022-10-12
Arbetsplats Pre- och postop på operationsavdelningen
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE91/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Sjuksköterska till uppvakningsavdelningen, specialistsjuksköterska- anestesi eller sjuksköterska med erfarenhet från pre-och postoperativ vård, arbetstid dag & kvällstid. 

Vår verksamhet

På enheten utförs årligen cirka 5000 elektiva operationer fördelat på kirurgi, ortopedi, där höft-och knäprotesoperationen utgör en stor del samt ryggkirurgi, urologi och gynekologi. Ett tätt samarbete, för att optimera väntetider inom Region Uppsala, är etablerat med Akademiska sjukhuset i form av att operatörer kommer och opererar. Operationsverksamheten pågår dagtid måndag till fredag. Uppvakningsavdelningen är även öppen kvällstid. Operationsavdelningen består av cirka 30 operationssjuksköterskor och undersköterskor samt 25 anestesisjuksköterskor och undersköterskor. Uppvakningsavdelningen bemannas av sjuksköterskor och undersköterskor som delvis roterar mot anestesin eller stadigvarande arbetar på UVA. 

Enhetens gemensamma mål och fokus är gott samarbete, hög kvalitet och patientsäkerhet.

Ditt uppdrag

Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete med i huvudsak postoperativvård till patient som vårdas som dag eller slutenvård. Arbetet innebär placering på vår uppvakningsavdelning där du i team med sjuksköterskor och undersköterskor ansvarar för det postoperativa omhändertagandet till nyopererade patienter. Placering kommer också vara på vår preoperativa enhet där våra dagkirurgiska patienter förbereds inför operation. 

Vår verksamhet bedrivs dagtid och kvällstid, måndag till fredag. Stängt helger och röda dagar.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistsjuksköterska- anestesi eller sjuksköterska, gärna med arbetslivserfarenhet inom pre- och postoperativvård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Heltid, tillsvidare. Lön och tillträde efter överenskommelse. 
Vi anser att introduktion är viktigt och introduktionsprogrammet anpassas därefter individuellt efter din erfarenhet. 

Goda möjligheter till kompetensutveckling. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet kontakta 
Gruppchef Elenor Hahlin, 018-617 50 10 
Facklig information Sara Eriksson Vårdförbundet 0171-41 83 01

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi intervjuar löpande så tillsättning kan ske under ansökningsperioden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Håbo och Enköpings kommun, tillsammans cirka 58 000 invånare. Omsättningen uppgår till cirka 300 Mkr.