Tandläkare

Sista ansökningsdag 2022-10-02
Arbetsplats Folktandvården Örsundsbro
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV92/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Örsundsbro är ett vackert litet samhälle mellan Enköping och Uppsala, Enköping. Det finns mycket goda bussförbindelser från Örsundsbro till Uppsala, Enköping, Västerås och Stockholm.

På vår nyrenoverade klinik arbetar idag 6 medarbetare tillsammans med klinikledningen. Medarbetargruppen i Örsundsbro präglas av hög kompetens, ett stort engagemang och vi är mycket stolta över den högkvalitativa tandvård och service vi erbjuder våra patienter. Här omfattas du, som anställd tandläkare, av ett glesbygdstillägg på 5000 kr per månad. Vi erbjuder även fri parkering.

Vi söker nu två tandläkare där vi är flexibla med arbetstider och tjänstgöringsgrad. Välkommen att kontakta oss om du vill komma och hälsa på!

Ditt uppdrag

Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete med ett patientklientel av både barn och vuxna, bra arbetskamrater och möjlighet till kontinuerlig utveckling.
Vi söker dig, legitimerad tandläkare, erfaren eller nyexaminerad. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor.

Folktandvården erbjuder ett gediget kursprogram varje år då din kompetensutveckling är viktigt för oss. För dig som är nyexaminerad tandläkare kommer du att få en mentor samt deltaga i vårt uppskattade adeptprogram.

Dina kvalifikationer

För att söka denna tjänst ska du ha genomfört tandläkarutbildning samt fått legitimation från Socialstyrelsen. Vi värdesätter att du har intresse för alla odontologiska områden och lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper

Vi efterfrågar följande kompetenser hos dig som söker:

Mål- och resultatorienterad - Du är mål- och resultatorienterad i arbetssätt och prioriteringar.
Kvalitetsmedveten - Du är noggrann och strävar efter att uppfylla mål och kvalitetsstandard.
Samarbetsförmåga - Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
Serviceinriktad - Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Vi erbjuder

Vi vill skapa förutsättningar för våra medarbetare att må bra, därför erbjuds ett friskvårdsbidrag om 2500 kr per år. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder en arbetsplats där kompetensutveckling och karriärmöjligheter värdesätts högt. Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet.

I vårt kollektivavtal ingår bland annat

  • Tjänstepension
  • Ett starkt försäkringsskydd
  • Extra semesterdagar till dig över 40 år
  • Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Sofia Ring 072-200 46 79
TT Isabel Brundin 070-508 13 10

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan redan idag via länken nedan. Vi kommer att intervjua löpande under anställningstiden och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, cv samt kopia på legitimation. Sista dag för ansökan är 2 oktober. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Folktandvården i Uppsala län har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Vi är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla kan tillföra värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna! Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Mer om oss som arbetsgivare:

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län