Sjuksköterska till ögonavdelning 85B2 och ögondagkirurgimottagning 2

Sista ansökningsdag 2022-09-29
Arbetsplats Verksamhetsområde klinisk neurofysiologi, neurokirurgi och neurologi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1100/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Avdelningen är till största delen en kirurgisk pre- och postop-avdelning. På avdelningen vårdas även ett mindre antal patienter med medicinska ögonsjukdomar. Avdelningen har en högt flöde av patienter, med en kort medelvårdtid på våra 6 slutenvårdsplatser. På plan 8 delar vi just nu lokaler med strokeavdelningen. Dagtid består verksamheten även av en dagkirurgisk mottagning på plan 3. Som anställd roterar man mellan vårdavdelningen och den dagkirurgiska mottagningen. Vi vårdar patienter i alla åldrar.

Ditt uppdrag

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på vårdavdelning och mottagning.

Dina kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av ögonsjukvård, dock inget krav.

Vi erbjuder

Vi erbjuder totalt 3 tjänster (2 x 100% resp 1 x 75%), schemalagt dag och kväll. Vi  arbetar måndag till fredag, vi arbetar inga helger eller röda dagar på ordinarie schema. Beredskap på helger och röda dagar ingår i tjänsten, vilket innebär beredskap med 4-5 veckors intervall. Ring oss så berättar vi om vad detta innebär. Du erbjuds en individuell inskolning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Soudabeh Noroozi 018-611 51 07
Vårdförbundets representant på avd. Anette Hedlund 018-611 51 05

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer sker fortlöpande, vänta därför inte med din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.