Avdelningsbiträde akutvårdsavdelning 30C

Sista ansökningsdag 2022-09-30
Arbetsplats Verksamhetsområde akutsjukvård och internmedicin
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1102/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

På akutvårdsavdelning 30C AVA vårdar vi patienter som främst har en internmedicinsk diagnos. Vi har 20 vårdplatser fördelat på 4 team. Till oss kommer patienter efter ett initialt omhändertagande på akutmottagningen, alternativt efter vård på en intermediärvårdsavdelning. Vårdtiderna är korta vilket innebär ett högt in- och utflöde av patienter som måste planeras och koordineras. Vi arbetar aktivt med personcentrerad vård. 

Avdelningen är under ständig utveckling och vi vill att du som medarbetare ska få chans att aktivt delta i att bygga och utveckla verksamheten så att svårt sjuka patienter kan vårdas under goda förutsättningar på en avdelning där personalens arbetsmiljö står i fokus. Här satsar vi på utbildning, utveckling och olika förbättringsarbeten. Vår gemensamma erfarenhet och olika idéer till lösningar är det som gör vår avdelning framgångsrik.

Ditt uppdrag

Som biträde kommer du vara ansvarig för flera olika områden på avdelningen. En del är i personalköket där du ansvarar för hygien, ordning och reda. Du ordnar med personalfika och handhar alla livsmedel för personalen. Vidare är du med och hjälper till med beställning av varor, varumottagning, uppackning och sortering av alla olika leveranser till avdelningen. Du är även ett stöd i det dagliga arbetet på avdelningen och har ett nära samarbete med chefer och andra medarbetare. Du bistår även medicinmottagningen, som finns på samma våningsplan, med diverse uppgifter.

Din kompetens

Du är lösningsorienterad med god administrativ och organisatorisk förmåga. Du har erfarenhet från arbete i kök/restaurang och att handha livsmedel. Du har god kunskap i råvaruhantering och livsmedelshygien. Du har även god kunskap i logistik och varuhantering. Du har erfarenhet från arbete på vårdavdelning. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du behöver vara stresstålig och kunna hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du ska ha goda datakunskaper och meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta i systemet Agresso. Vi ser gärna att du tycker om att arbeta med människor och är engagerad, positiv och trivs att arbeta i team. Du är observant, lösningsorienterad, ser vad som behöver göras och tar för dig arbetsuppgifter. Du arbetar självständigt och tar stort, eget ansvar för dina arbetsuppgifter. 

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning på heltid 100%. Arbetstiden är måndag till fredag.
Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Carina Vennström 018-617 10 87 eller e post carina.vennstrom@akademiska.se
Gruppchef Ulrica Eriksson 018-617 27 35 eller e-post ulrika.a.eriksson@akademiska.se
Gruppchef Viktor Knaust 018-617 50 96 eller e-post viktor.knaust@akademiska.se
Facklig kontaktperson Kommunal nås via växeln 018-611 00 00
Facklig kontaktperson Vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval, intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.