Specialistläkare

Sista ansökningsdag 2022-09-29
Arbetsplats Almunge vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH369/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi söker nu en distriktsläkare till ett vikariat under 6 månader med start omgående för dig som är färdig allmänspecialist.

Vår verksamhet

Vi är den lilla vårdcentralen med de stora möjligheterna och söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss! Vi finns i fräscha lokaler på landsbygden i den östra delen av Uppsala kommun (2,5 mil från Uppsala) med parkeringsplatser precis utanför vårdcentralen. Här jobbar alla professioner nära varandra för att ge den bästa möjliga vården och du kan bli en i vårt team! 

Tillsammans har vi 5000 listade patienter. Vi är 18 medarbetare som erbjuder det mesta inom primärvård. På vårdcentralen arbetar vi för att ge våra patienter bästa möjliga omhändertagande. Vi värnar om en god och stimulerande arbetsmiljö med personliga lösningar. 

Ditt uppdrag

Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen. Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete med goda möjligheter till andra stimulerande uppgifter som tex handledning av AT/ST-läkare och ev. vara ansvarig för olika kliniska processer. Du förväntas vara med och utveckla våra arbetsformer och verksamheten samt påverka din arbetsmiljö.

Din kompetens

Vi söker dig med specialistkompetens i allmänmedicin, med svensk legitimation och god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. 

Som person är du bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt och för att vara framgångsrik i arbetet krävs att du är flexibel i ditt arbetssätt. Din samarbetsförmåga och vilja att utveckla verksamheten kommer du att få nytta av hos oss.

Vi erbjuder

I Region Uppsala satsar vi på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här. Vid sidan av din individuella utvecklingsplan erbjuder vi regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor.

Vill du veta mer?

Välkommen att ringa verksamhetschef Daniela Baretta Furfält om du vill veta mer om jobbet eller om oss, tel 018-611 64 84.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa