Sjuksköterska sökes till blod- och tumörsjukdomars bemanningspool

Sista ansökningsdag 2022-11-30
Arbetsplats Verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS989/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Är du nyfiken, tycker om utmaningar och vill utvecklas inom din profession som sjuksköterska? Då är det här något för dig!
Nu startar vi upp resursen för BoT. Den här satsningen innebär att de sjuksköterskor som ingår i resursen får kompetensutveckling genom att rotera mellan tre av våra slutenvårdsavdelningar. Arbetet som resurssjuksköterska kommer att vara omväxlande, spännande och stimulerande .

Ditt uppdrag

Alla våra avdelningar har hög medicinteknisk nivå. Som sjuksköterska får du utföra allt från sedvanliga sjuksköterskeuppgifter till mer högspecialiserade arbetsuppgifter såsom handhava centrala infarter, infektionsbehandlingar, cytostatika, immunterapi, smärtpumpar m.m. Hos oss har du goda möjligheter till utveckling i din yrkesroll!

Som resurssjuksköterska får du inskolning på samtliga tre enheter enligt ett gediget introduktionsprogram. Du tillhör en hemavdelning men jobbar på de olika avdelningar som ingår i resursen vilka är: onkologisk-endokrinologisk avdelning 100A, onkologavdelning 101B samt hematologavdelning 101A. Utifrån verksamhetens behov placeras dina arbetspass på de avdelningar som har störst behov. Du har möjlighet att delta i utbildningsdagar på alla avdelningar och får erbjudande att delta i kurser för kompetensutveckling inom blod- och tumörsjukdomar.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med några år i yrket. Gärna med erfarenhet av akutsjukvård och/eller något av de områden som ingår i vårt verksamhetsområde: onkologisk endokrinologi, onkologi eller hematologi.

Din kompetens

Vi söker dig som är trygg, lugn och strukturerad som person. Du har lätt för att anpassa dig till växlande arbetstempo med varierande arbetsuppgifter. Du är en positiv och engagerad person som gillar att arbeta tillsammans i team med dina kollegor. Med din erfarenhet så arbetar du självständigt och har en god helhetssyn. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

En tillsvidareanställning som sjuksköterska på heltid med ett tidsbegränsat uppdrag som resurssjuksköterska på 2 år (med möjlighet till förlängning). Tjänsten innefattar rotationstjänstgöring, dag och kväll, samt var tredje helg med fast schema som bas. Nätter kan förekomma.

Introduktion innefattar totalt 13 veckor. Dessa är fördelade på 4 veckor på varje avdelning samt 1 vecka på vår behandlingsavdelning. Individuell lönesättning med lönetillägg för rotering mellan avdelningarna. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Nina Lundberg, avdelningschef 100A, 018 - 617 08 67
Therése Magnusson Carlsson, avdelningschef 101B, 018 – 611 54 93
Facklig kontaktperson för vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Rekrytering sker fortlöpande under ansökningsperioden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.