ST-läkare till barn- och ungdompsykiatrin

Sista ansökningsdag 2022-10-03
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1116/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP) är en av fem sektioner i verksamhetsområdet psykiatri som är en mångfacetterad verksamhet. Forskning och undervisning är integrerade delar av verksamheten och det pågår en mycket patientnära psykiatrisk forskning som bedrivs av flera yrkesgrupper. Sektionen barn- och ungdomspsykiatri svarar för specialiserad psykiatrisk hälso- och sjukvård till personer i åldrarna 0 – 18 år i Uppsala län med öppenvårdsmottagningar för närvarande i Uppsala och Enköping. Vår akutavdelning, akutmottagning och ätstörningsmottagning är belägna på Akademiska sjukhuset i Psykiatrins hus.

Ditt uppdrag

Du kommer under din ST-utbildning att tjänstgöra inom barn- och ungdomspsykiatriskas affektiva mottagning, neuropsykiatriska mottagning, akutmottagning och akutavdelning. Du kommer också tjänstgöra inom vuxenpsykiatrin och inom barnsjukhuset. Under din utbildning kommer du att arbeta med ett eget vetenskapligt arbete och du har goda möjligheter att bidra till verksamhetens utveckling. Jourtjänstgöring på psykiatriska akutmottagningen/barn- och ungdomspsykiatriska akutmottagningen ingår i tjänsten.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare. För att vara behörig sökande krävs svensk läkarlegitimation. Kunskaper i svenska motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Har du erfarenhet av barn- och ungdomspsykiatri och/eller vuxenpsykiatri och intresse/erfarenhet av forskning och/eller undervisning är detta meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Innan tillsättning begärs utdrag från misstanke- och belastningsregistret.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Biträdande avdelningschef för ST-avdelningen Anne Fredriksson, 018-611 20 38, anne.fredriksson@akademiska.se
Delegerad verksamhetschef/avdelningschef, Sofia Christopoulou, 018-611 21 88, sofia.christopoulou@akademiska.se
ST facklig representant: Negar Naseh, 072-20 46 379, negar.naseh@akademiska.se

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.